Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Станковић: Почетак краја режима Александра Вучића

rssBookmark and Share

20.01.2016. Јужна Србија Инфо

Миодраг Станковић члан председништва Демократске странке и председник Градског одбора Демократске странке у Нишу, изјавио је данас да удруживање опозиције најављује почетак краја режима Александра Вучића.

Миодраг Станковић ДС Ниш
Миодраг Станковић ДС Ниш

Станковићеву изјаву преносимо у целости...

Догодило се оно чега су се представници режима на челу са Александром Вучићем највише прибојавали. На позив Демократске странке, опозиционе странке Србије селе су за исти сто са истим циљем да мирно, легално и на изборима пошаљу у политичку историју актуелни режим у Србији и да омогуће њеним грађанима да изаберу власт која је неће даље понижавати и која ће Србију подићи са дна на који је доспела захваљујући “успесима” актуелне Владе, каже Миодраг Станковић, члан председништва Демократске странке и председник Градског одбора Демократске странке Ниш, коментаришући јучерашњи састанак представника опозиционих партија, до кога је дошло на иницијативу председника ДС, др Бојана Пајтића.

  Сама чињеница да су се за истим столом и истим поводом нашли представници различитих виђења политичке будућности Србије, али које ипак уједињује заједнички став по многим питањима представља почетак краја режима и самовлашћа Александра Вучића, истиче Станковић.

  Велике промене у Србији деведесетих година кренуле су управо из Ниша, града који је захваљујући актуелној неспособној власти доведен до руба пропасти. 

  Очекујем да ће неки од наредних састанака бити одржан управо у Нишу,  граду који је захваљујући актуелној неспособној власти доведен до руба пропасти, али упркос томе има снаге да окупи све оне који имају идеје, који су способни, знају шта и како треба да се уради да би овај град кренуо напред а не да се из њега исељавају млади, паметни, образовани људи који престављају будућност.

  Ми смо још у априлу отпочели активности на окупљању представника партија које имају сличне политичке програме и готово свакодневно разговарамо о заједничком раду. Тим поводом потписали смо и неколико протокола о сарадњи, пруживши на тај начин снажну подршку напорима Демократске странке да се и на нивоу Србије постигне договор који ће на предстојећим изборима означити крај владавине Александра Вучића и његових сателита, додао је Миодраг Станковић.

 


#   ДС   СНС   Александар Вучић   избори   Миодраг Станковић   опозиција
@demokrate @sns_srbija @avucic @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима