Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Табле са називом и логоом странке "Двери" у Нишу исцртане увредљивим порукама

rssBookmark and Share

Ниш 22.08.2022. Јужна Србија Инфо

Само дан након што су испред нове канцеларије Двери Ниш и Канцеларије Народног посланика проф.др Тамаре Миленковић Керковић постављене табле са називом и логоом странке, оне су већ 20.августа од стране непознатих насилника уништене и исцртане увредљивим порукама, пише у делу саопштења медијима.

Табле са називом и логоом странке "Двери" у Нишу исцртане увредљивим порукама

Из покрета "Двери" Ниш, кажу да фотографије са увредљивим текстом ником од медија нису слали, јер могу да инспиришу ново уништавање.

Саопштење преносимо у целости...

И поред тога што се нови простор Двери Ниш налази у најужем центру Града, у улици Светозара Марковића 24, јако је прометан у свако доба дана и осветљен са свих страна, простор испред канцеларије је вандализован.

Ово није први пут да се канцеларије Двери уништавају, а и службене просторије Градске организације Двери Ниш су већ неколико пута на различитим локацијама вандализоване.

Нишком МУП-у пријавили смо непознате починионце, уз захтев да се простор парламентарне странке Двери и Канцеларија Народног посланика заштити од дивљачких испада.

Двери Ниш овакви силеџијски испади неће спречити у борби против локалне власти СНС-а, која већ десет година наставља са уништењем урбаног, културног и привредног идентитета Града и економским упропашћавањем Нишлија.


#   Ниш   Двери   фотографије
@SPDveri @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима