Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Table sa nazivom i logoom stranke "Dveri" u Nišu iscrtane uvredljivim porukama

rssBookmark and Share

Niš 22.08.2022. Južna Srbija Info

Samo dan nakon što su ispred nove kancelarije Dveri Niš i Kancelarije Narodnog poslanika prof.dr Tamare Milenković Kerković postavljene table sa nazivom i logoom stranke, one su već 20.avgusta od strane nepoznatih nasilnika uništene i iscrtane uvredljivim porukama, piše u delu saopštenja medijima.

Table sa nazivom i logoom stranke "Dveri" u Nišu iscrtane uvredljivim porukama

Iz pokreta "Dveri" Niš, kažu da fotografije sa uvredljivim tekstom nikom od medija nisu slali, jer mogu da inspirišu novo uništavanje.

Saopštenje prenosimo u celosti...

I pored toga što se novi prostor Dveri Niš nalazi u najužem centru Grada, u ulici Svetozara Markovića 24, jako je prometan u svako doba dana i osvetljen sa svih strana, prostor ispred kancelarije je vandalizovan.

Ovo nije prvi put da se kancelarije Dveri uništavaju, a i službene prostorije Gradske organizacije Dveri Niš su već nekoliko puta na različitim lokacijama vandalizovane.

Niškom MUP-u prijavili smo nepoznate počinionce, uz zahtev da se prostor parlamentarne stranke Dveri i Kancelarija Narodnog poslanika zaštiti od divljačkih ispada.

Dveri Niš ovakvi siledžijski ispadi neće sprečiti u borbi protiv lokalne vlasti SNS-a, koja već deset godina nastavlja sa uništenjem urbanog, kulturnog i privrednog identiteta Grada i ekonomskim upropašćavanjem Nišlija.


#   Niš   Dveri   fotografije
@SPDveri @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima