Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић: Жене су стуб породице и друштва

Bookmark and Share

08.03.2015. Танјуг, Јужна Србија Инфо

Премијер Србије Александар Вучић честитао је данас свим дамама 8. март са жељом да се више води рачуна о онима које су боље и које су стуб породице и друштва.

фото Танјуг
фото Танјуг

Вучић је, након што је поделио руже припадницама Граничне полиције на београдском аеродрому и честитао им празник, рекао да су жене пажљивије и борбеније од мушкараца и захвалио им се на томе што су бринуле о нашој земљи, својим породицама, каријери.

"Уверен сам да ћемо у наредном периоду умети да обезбедимо пуну равноправност и да се изборима против оних који мисле да насиљем над женама нешто могу да добију и нешто могу да постигну", поручио је Вучић.

Премијер је изразио уверење и да ћемо у државним органима још више имати равноправну заступљеност.

Вучић је навео да у граничној полицији у Београду ради више од 48 одсто жена и да је ова станица постигла изванредне резултате, да је откривено 561 лице током прошле године које је починило нека кривична дела, откривено је 55 фалсификата разних исправа.

Према речима Вучића, кроз аеродром "Никола Тесла" је прошло прошле године око 4.350.000 људи, повећан 300 одсто број путника у транзиту и да су те даме уз помоћ својих колега успеле читав посао да обаве.

"Честитам им на томе и захваљујем им се и у своје и у име Владе Србије на успешно обављеном послу", нагласио је Вучић.


#   Александар Вучић   аеродром   честитка   Никола Тесла   аеродром Никола Тесла   Дан жена   гранична полиција
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима