Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Први колегијум нове начелнице Нишавског округа, конретни планови и добре вести на почетку мандата

rssBookmark and Share

Ниш 16.01.2018. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Драгана Сотировски, нова начелница Нишавског управног округа, одржала је први колегијум са начелницима и шефовима Инспекцијских служби, на којем су договорене конкретне активности, између осталог "Отворен дан", односно сусрет инспектора и грађана.

Први колегијум нове начелнице Нишавског округа, конретни планови и добре вести на почетку мандата

Заинтересовани грађани моћи ће 7. 2. 2018. године у периоду од 10 до 15 часова да разговарају са инспекторима и изнесу своја запажања, проблеме и предлоге.

Такође, Сотировски је предложила да почев од друге половине фебруара, са инспекторима крене својеврстан "Караван", који ће подразумевати посету инспектора локалним самоуправама и градским општинама Нишавског управног округа, као што је Алексинац и остала места. То ће бити добра прилика да запослени у местима која територијално припадају Округу разговарају са инспекторима о најчешћим проблемима у њиховом раду.

"Одличне вести стижу нам из Нишке Бање. Наиме, Бања је коначно добила могућност употребе туристичких ваучера за ову годину. Већ 23. јануара је заказан велики састанак са туристичком инспекцијом, на којем ће се између осталог конкретизовати обука будућих станодаваца, власника апартмана и соба за издавање, а све то у договору са руководством општине Нишка Бања", задовољно је изјавила Сотировски за Јужну Србију Инфо и додала да ће нам више детаља открити до краја месеца.

Коментара: 0


#   Ниш   Драгана Сотировски   Нишка Бања   Нишавски округ   инспекција  туристички ваучери
@
[ Додај коментар ]