Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ревија и поклон школских униформи за прваке у највећој нишкој општини

rssBookmark and Share

Ниш 01.11.2018. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана је у сарадњи са основним школама обезбедила је униформе за ученике првог разреда за пет школа са подручја ове општине – школу "Свети Сава", "Ћеле-Кула", "Цар Константин", "Др Зоран Ђинђић" и Oсновну школу "Душан Радовић", која је била домаћин.

Ревија и поклон школских униформи за прваке у највећој нишкој општини

Уз пригодну приредбу и дружење, више од 500 ученика првог разреда добило је и едукативне игрице.

Догађају су присуствовали председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, учитељи и учитељице првака, директори школа и њихови родитељи.

-Толико првака колико ми имамо на нашој територији има ретко која општина. Ово је прилика да покажемо колико нам значе наша деца и да радимо за њих. Наша је жеља да носе униформе, али наравно то ће бити њихов избор.

Униформе се састоје од мајица са дугим и кратким рукавима и прслука за пут од школе до куће – рекао је први човек нишке општине уз напомену да деца добијају и занимљиву игрицу која ће им послужити за предах у часовима после школе.

Подела игрица и промоција униформи за прваке за осталих пет школа - Радоје Домановић, Доситеј Обрадовић, Учитељ Таса и Вожд Карађорђе са подручја ГО Медијана планирана је за уторак, 6. новембар 2018. године, у Основној школи Ратко Вукићевић у 11 сати.

Градска општина Медијана на овај наставља бригу о пронаталитетној политици у овој години у складу са политиком председника Србије Александра Вучића и државе у овој области, а у сарадњи са општинском Комисијом за младе и пронаталитетну политику.


#   Ниш   Медијана градска општина   Душко Радовић ОШ   прваци   Карађорђе   униформе   Министарство просвете   градске општине   Градска општина   Небојша Коцић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима