Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Смена председника због куповине аута од 25.800 евра!

rssBookmark and Share

29.03.2013. Стефан Радовић

Главни одбор СНС, који треба да заседа наредних дана, затражиће од председника општине Куршумлија оставку јер је о трошку општине купио нов аутомобил "мазду 6".

Смена председника због куповине аута од 25.800 евра!

Поред грађана Куршумлије и куршумлијске опозиције, овакав потез Радољуба Видића, председника једне од најсиромашнијих општина у Србији, осудила је и централа СНС-а у Београду истичући да је реч о бахатом и неодговорном потезу.

Како истичу у самом врху те странке, у њиховом тиму не може бити онај ко не следи пример Александра Вучића, који се вози “шкодом” старом чак осам година.

"Службено возило Александра Вучића је старо осам година, а моје осам или девет година. Ко не следи наш пример, не може да буде у нашем тиму", рекао је потпредседник СНС-а Игор Мировић.

И док председник општине Радољуб Видић, који је кадар СНС-а, тврди да је куповина скупоценог аутомобила била неопходна, куршумлијска опозиција и грађани негодују због куповине новог аутомобила и сматрају да је новац требало да буде усмерен за социјално угрожене, јер се на казану Црвеног крста храни чак око 1.000 грађана који живе на ивици егзистенције.


#   Радољуб Видић   смена   Игор Мировић   председник општине
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима