Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Трећи сајам локалне самоуправе

rssBookmark and Share

07.11.2011. Аutor : V. Ristić |

Министарство за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу у Влади Републике Србије, град Београд и Стална конференција градова и општина организују Трећи сајам локалне самоуправе, који ће бити одржан од 9. до 11. новембра 2011. године у Хали 5 Београдског сајма.

Трећи сајам локалне самоуправе

Овогодишњи Сајам окупиће више од 100 излагача.

Сајам ће отворити председник Републике Србије Борис Тадић, а госте ће поздравити и министар за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу у Влади Републике Србије Милан Марковић, градоначелник Београда Драган Ђилас и председник Сталне конференције градова и општина Саша Пауновић.

Као и претходне две године, Сајам представља одличну прилику за излагање активности локалних самоуправа у Републици Србији домаћим и иностраним компанијама – потенцијалним инвеститорима, као и донаторским организацијама и другим гостима из земље и иностранства који ће узети учешће на овогодишњем Сајму.

Поред представљања привредних и организационих потенцијала, градови и општине ће имати прилику да размене искуства и представе добре праксе у раду локалних власти.

Ове године, на Сајму ће учествовати и представници градова и општина из земаља окружења.

Такође, на Сајму ће бити организовани округли столови, панели и тематски догађаји, који ће омогућити размену мишљења, доношење предлога и излагање конкретних иницијатива представницима Владе Републике Србије и ресорних министарстава, Сталној конференцији градова и општина и донаторским организацијама које су активне на територији Републике Србије.


#   министарство   Драган Ђилас   Борис Тадић   округли сто
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима