Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Treći sajam lokalne samouprave

rssBookmark and Share

07.11.2011. Autor : V. Ristić |

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Republike Srbije, grad Beograd i Stalna konferencija gradova i opština organizuju Treći sajam lokalne samouprave, koji će biti održan od 9. do 11. novembra 2011. godine u Hali 5 Beogradskog sajma.

Treći sajam lokalne samouprave

Ovogodišnji Sajam okupiće više od 100 izlagača.

Sajam će otvoriti predsednik Republike Srbije Boris Tadić, a goste će pozdraviti i ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Republike Srbije Milan Marković, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik Stalne konferencije gradova i opština Saša Paunović.

Kao i prethodne dve godine, Sajam predstavlja odličnu priliku za izlaganje aktivnosti lokalnih samouprava u Republici Srbiji domaćim i inostranim kompanijama – potencijalnim investitorima, kao i donatorskim organizacijama i drugim gostima iz zemlje i inostranstva koji će uzeti učešće na ovogodišnjem Sajmu.

Pored predstavljanja privrednih i organizacionih potencijala, gradovi i opštine će imati priliku da razmene iskustva i predstave dobre prakse u radu lokalnih vlasti.

Ove godine, na Sajmu će učestvovati i predstavnici gradova i opština iz zemalja okruženja.

Takođe, na Sajmu će biti organizovani okrugli stolovi, paneli i tematski događaji, koji će omogućiti razmenu mišljenja, donošenje predloga i izlaganje konkretnih inicijativa predstavnicima Vlade Republike Srbije i resornih ministarstava, Stalnoj konferenciji gradova i opština i donatorskim organizacijama koje su aktivne na teritoriji Republike Srbije.


#   ministarstvo   Dragan Đilas   Boris Tadić   okrugli sto
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima