Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

За „Мазду“ има, за лекове и храну социјално угрожених не

rssBookmark and Share

Куршумлија 12.04.2013. Autor: M.Mitić-JužnaSrbija.info

Општинска власт у Куршумлији која је недавно купила нови аутомобил од чак 25.800 евра на данашњем општинском већу одбила је све захтеве социјално угрожених и болесних грађана који су тражили новац за лечење, лекове и храну.

За „Мазду“ има, за лекове и храну социјално угрожених не

Општинско веће СО Куршумлија одбило је све захтеве социјално угрожених грађана који су се обратили за помоћ око куповине лекова, хране и лечења а уз то су приложили и сву медицинску документацију.

„Одбијени захтеви се односе на помоћ за куповину дрва за огрев и за плаћање нагомиланих рачуна за струју, али и захтеви за куповину лекова, хране и даљег лечења у неки од Клиничких центара“, Каже наш извор из СО Куршумлија.

И док масовно одбијају захтеве својих социјално најугроженијих грађана који живе на ивици егзистенције општинска власт у Куршумлији, коју чине Српска напредна странка, Демократска странка Србије, Нова Србија и Социјалистичка партија Србије, купила је недавно нову "мазду 6" на Сајму аутомобила у Београду од чак 25.800 евра.

Општина Куршумлија спада у најсиромашније општине у Србији, а на казану локалног црвеног крста храни се око 1000 социјално најугроженијих грађана те општине.


#   Куршумлија   социјално угрожени   Нова Србија   општинско веће   општина Куршумлија
@NovaSrbijaGONis @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима