Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Za „Mazdu“ ima, za lekove i hranu socijalno ugroženih ne

rssBookmark and Share

Kuršumlija 12.04.2013. Autor: M.Mitić-JužnaSrbija.info

Opštinska vlast u Kuršumliji koja je nedavno kupila novi automobil od čak 25.800 evra na današnjem opštinskom veću odbila je sve zahteve socijalno ugroženih i bolesnih građana koji su tražili novac za lečenje, lekove i hranu.

Za „Mazdu“ ima, za lekove i hranu socijalno ugroženih ne

Opštinsko veće SO Kuršumlija odbilo je sve zahteve socijalno ugroženih građana koji su se obratili za pomoć oko kupovine lekova, hrane i lečenja a uz to su priložili i svu medicinsku dokumentaciju.

„Odbijeni zahtevi se odnose na pomoć za kupovinu drva za ogrev i za plaćanje nagomilanih računa za struju, ali i zahtevi za kupovinu lekova, hrane i daljeg lečenja u neki od Kliničkih centara“, Kaže naš izvor iz SO Kuršumlija.

I dok masovno odbijaju zahteve svojih socijalno najugroženijih građana koji žive na ivici egzistencije opštinska vlast u Kuršumliji, koju čine Srpska napredna stranka, Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija i Socijalistička partija Srbije, kupila je nedavno novu "mazdu 6" na Sajmu automobila u Beogradu od čak 25.800 evra.

Opština Kuršumlija spada u najsiromašnije opštine u Srbiji, a na kazanu lokalnog crvenog krsta hrani se oko 1000 socijalno najugroženijih građana te opštine.


#   Kuršumlija   socijalno ugroženi   Nova Srbija   opštinsko veće   opština Kuršumlija
@NovaSrbijaGONis @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima