Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због грубог секса истрчала гола на улицу!

rssBookmark and Share

01.03.2016.

Нишлијка Д.С. (54) изазвала је праву узбуну у Нишу, јер је гола истрчала из једног стана у близини Војне болнице и викала станарима да зову полицију.

илустрација
илустрација

До несвакидашњег инцидента дошло је у уторак око три сата ујутро, док су људи спавали па је њена вриска изазвала велико узнемирење Нишлија који живе у тој стамбеној згради.

Интервенисала је Хитна помоћ и полиција и мада је у први мах све изгледало као покушај силовања, испоставило се да је Д.С. имала секс на добровољној бази, пише "Курир".

Он је била учесник једне журке која је потрајала до касно у ноћ. Око два сата ујутро у стану су остали само Д.С. и још један Нишлија, имали су сексуални однос али је он био груб према њој па се она забринула да ће јој наудити.

Истрчала је из стана и почела да дозива у помоћ. Она је прво тврдила да је нападнута а затим је објаснила шта се у ствари десило – кажу саговорници упознати са овим случајем.

Душан Гостовић, портпарол Хитне помоћи је казао да је жена пребачена до нишког Клиничког центра ради дијагностике, те да није имала видљиве повреде које би указивале на неку врсту злостављања.

Нишка полиција је саопштила да они нису имали пријаву ни силовања нити покушаја силовања, али да се предузимају мере и радње ради утврђивања околности овог догађаја, наводи "Курир".


#   секс   полиција   Хитна помоћ   Душан Гостовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима