Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И поред "неспоразума", ипак почео "Нишвил" - пратећи програм на три бине уз мере безбедности

rssBookmark and Share

Ниш 16.09.2020. Јужна Србија Инфо

И поред, "неспоразума" (више медијског), 17. септембара, почело је септембарско издање Нишвил џез фестивала 2020. Наредна четири дана, бесплатне програме ће моћи да прати ограничен број посетилаца, саопштено је данас у Градској кући уз присуство градоначелнице Сотировски и директора фестивала, Ивана Благојевића.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Програм на три бине, са максимум 20 столица је бесплатан.

"Неспоразум" је настао због различитих препорука Кризног штаба Србије али и у различитом времнском периду и Штаба за ванредне ситуације Ниша, везано за број дозвољених посетилаца на манифестацијама (окупљање).

"Неспоразума нема. Како се Штаб за ванредне ситуације Града Ниша ослања на мишљење Института за јавно здравље, чије су дозволе неопходне за одржавање манифетстација, а популарни "Нишвил", као и други фестивали, нису добили позитивно мишљење те установе, догађаји тог типа биће одржаани када се за то стекну услови, или у њиховом редовном термину наредне године", рекла је градоначелница Драгана Сотировски и додала, да јој је веома драго да ће се "Нишвил", као један од модерних брендова Ниша, ипак одржати у овој форми како прописи налажу.

Више на: http://nisville.com/sr/home/

Коментара: 0


#   Ниш   Драгана Сотировски   Нишвил   Иван Благојевић   Нишвил 2020   Коронавирус
#GradonacelnicaN @nisville @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима