Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тоске из Алексинца моли: Ја сам бескућник, убаците ме у ријалити

rssBookmark and Share

Алексинац 13.10.2015. Алексинац.Нет, Ало

Заборавите Ервина, Кристијана и екипу. У Србији се појавио врло необичан кандидат за ријалити. Марко Тосковић Тоске из Алексинца каже да је бескућник и моли људе да му помогну да нађе кућу, па макар она била прекривена камерама.

Тоске из Алексинца моли: Ја сам бескућник, убаците ме у ријалити

Да су ријалити програми најгледанији и то сви причају, од агенција за испитивање гледаности до новинских рубрика у којима је десетак страница одвојено за ријалити учеснике. Алексинац има два представника Радашина и Бранчу.

Трећи потенцијални учесник је Марко Тосковић Тоске који је јавно објавио молбу да га неко од продуцената позове.

Тосковић на свом сајту http://toskealeksinac.wix.com/novo отворено и гласно каже "Хоћу и ја у ријалити", тврди "први српски бескућник", како Марко често себе назива.

Као разлоге због којих жели у ријалити наводи следеће циљеве:

1. да постанем познат
2. да пронађем жену за породицу
3. да зарадим новац
4. да покажем како је нама бескућницима

Да ли ће ико од српских продуцената емисија за загађивање срспког народа, увидети потенцијални таленат Марка Тосковића, видећемо ускоро. Оно што је евидентно јесте да се његов сајт увелико шерује дуж Фејсбука и Твитера.

Тоске за себе каже да је бескућник и социјални случај који има много талената.

"Знам да певам све, да играм брејкденс и био сам пет пута на телевизији", каже за себе кандидат за ријалити. Његова прича је далеко од лепе.

Описује себе као наглуву особу која жели да покаже како је бескућницима у Србији.

На сајту који је покренуо како би привукао пажњу на себе тврди да је одрастао у дому за незбринуту децу без оца и мајке. Бори се за себе и права бескућника.

Тоске је још један у низу људи који покушава да згрне делић славе коју је покренула лавина ријалити програма. Поставља се врло битно питање да ли толико живимо окружени ријалитијима да смо почели да их сматрамо за другу кућу.

И када смо почели ријалитије, који нам скрећу пажњу са личних проблема, да посматрамо као универзални лек за оне реалне.


#   Алексинац   Марко Тосковић   друштвене мреже   сајт   бескућници   ријалити
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима