Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшена два хулигана због напада на Јелену Карлеушу и Душка Тошића!

rssBookmark and Share

26.10.2010. Autor: Stefan Radović

Фудбалер фудбалског клуба Црвена звезда Душко Тошић нападнут је ноћас око два сата после поноћи на Бежанијској коси, док је био у друштву супруге, певачице Јелене Карлеуше, сазнаје агенција juznasrbija.com.

Ухапшена два хулигана због напада на Јелену Карлеушу и Душка Тошића!


Мања група хулигана навијача Звезде засула је каменицама Карлеушу и Тошића док су улазили у свој аутомобил.

Душко је изашао из аутомобила, док је Јелена викала да се врати унутра и да ће позвати полицију, па је и она од стране хулигана засута тешким увредама.

Инцидент је завршен тако што су хулигани спрејовима ишарали Тошићев аутомобил погрдним паролама,а цео случај је пријвљен МУП-у Србије од којих се очекује брза интервенција.

У бироу за односе са јвношћу МУП-а Србије упознати су са овим случајем,али су нам рекли да ће саопштење поводом овог немилог догадјаја издати у току дана.

Како смо успели да сазнамо од извора из МУП-а Србије два лица ухапшена су због угрожавања безбедности Српској ДИВИ Јелени Карлеуши и њеном супругу Душку Тошићу.

-Полиција је реаговала на позив Јелене Карлеуше у 01:40 х а затим је у улици Теодора Бороцког привела два пунолетна младића од којих је један још од раније познат органима гоњења. Њима је одређен полицијски притвор од 48 сати, а против обојице ће бити поднета кривична пријава због угрожавања безбенодсти, каже наш инсајдер из МУП-а.

ПОТВРЂЕНО ПИСАЊЕ НАШЕ АГЕНЦИЈЕ ! !

Београдска полиција је ухапсила две особе због сумње да су ноћас претиле и вређале фудбалера Црвене звезде Душка Тошића и његову супругу Јелену Карлеушу док су излазили из свог возила, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Како је наведено, полицијско задржавање до 48 сати одређено је Марку Стојаковићу (18) из Новог Београда и Владимиру Габелу (22) из Земуна, због основа сумње да су извршили кривично дело угрожавања сигурности.

Осумњичени су ноћас у Улици Теодора Бороцког прво претили и вређали Тошића док је излазио из свог возила, а "након тога, су исписали поруку увредљиве садржине на паркирано Тошићево возило".

Стојаковић и Габел ће, уз кривичну пријаву, бити приведени дежурном истражном судији Основног суда у Београду, наводи се у саопштењу.

 

ДУШКО ЈЕЛЕНУ ЗАШТИТИО СВОЈИМ ТЕЛОМ!!

Очевици кажу да је Карлеуша након свега виђена како са децом у наручју напушта кућу у пратњи полиције.

-Јелену Карлеушу и Душка Тошића напали су хулигани са капуљачама на главама који су их сачекали на прагу породичне куће и били су у алкохолисаном стању,Каже наш извор нводећи да ни Тошић ни Карлеуша на бројне увреде хулигана нису одговарали као и да је Душко своју супругу заштитио телом.

Прпадници полиције су по доласку на лицу места одмах блокирали прилаз Бежаниској коси и за 20 минута ухапсили двојицу хулигана који су према нашим сазнањима били у оближњем кафићу.

Ухапшени су у полицијској станици признали дело када им је пуштен снимак са видео надзора на коме се јасно виде и њихова лица и број регистарских таблица.

КВИРИЈА ЦЕНТАР ПОДРЖАО ЈЕЛЕНУ И ДУШКА

Квирија центар осудио је данас напад на певачицу Јелену Карлеушу и њеног супруга, фудбалера Душка Тошића, и затражио од надлежних органа да испитају случај и нападаче изведу пред лице правде.Квирија центар верује да је напад повезан и са медијском заступљеношћу Јелене Карлеуше и њеном подршком коју је дала Паради поноса.

-Исцртавање аутомобила спрејом, омаловажавање и каменовање упозоравајући су елементи насиља који још једном потврђују чињеницу да у Србији нико није слободан,Наводи се у саопштењу Квирије. Квирија центар изражава солидарност са својом вишегодишњом сарадницом и пријатељицом групе, певачицом Јеленом Кареушом и њеном породицом.

 

 


#   полиција   кривична пријава   видео надзор   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима