Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšena dva huligana zbog napada na Jelenu Karleušu i Duška Tošića!

rssBookmark and Share

26.10.2010. Autor: Stefan Radović

Fudbaler fudbalskog kluba Crvena zvezda Duško Tošić napadnut je noćas oko dva sata posle ponoći na Bežanijskoj kosi, dok je bio u društvu supruge, pevačice Jelene Karleuše, saznaje agencija juznasrbija.com.

Uhapšena dva huligana zbog napada na Jelenu Karleušu i Duška Tošića!


Manja grupa huligana navijača Zvezde zasula je kamenicama Karleušu i Tošića dok su ulazili u svoj automobil.

Duško je izašao iz automobila, dok je Jelena vikala da se vrati unutra i da će pozvati policiju, pa je i ona od strane huligana zasuta teškim uvredama.

Incident je završen tako što su huligani sprejovima išarali Tošićev automobil pogrdnim parolama,a ceo slučaj je prijvljen MUP-u Srbije od kojih se očekuje brza intervencija.

U birou za odnose sa jvnošću MUP-a Srbije upoznati su sa ovim slučajem,ali su nam rekli da će saopštenje povodom ovog nemilog dogadjaja izdati u toku dana.

Kako smo uspeli da saznamo od izvora iz MUP-a Srbije dva lica uhapšena su zbog ugrožavanja bezbednosti Srpskoj DIVI Jeleni Karleuši i njenom suprugu Dušku Tošiću.

-Policija je reagovala na poziv Jelene Karleuše u 01:40 h a zatim je u ulici Teodora Borockog privela dva punoletna mladića od kojih je jedan još od ranije poznat organima gonjenja. Njima je određen policijski pritvor od 48 sati, a protiv obojice će biti podneta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbenodsti, kaže naš insajder iz MUP-a.

POTVRĐENO PISANjE NAŠE AGENCIJE ! !

Beogradska policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su noćas pretile i vređale fudbalera Crvene zvezde Duška Tošića i njegovu suprugu Jelenu Karleušu dok su izlazili iz svog vozila, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako je navedeno, policijsko zadržavanje do 48 sati određeno je Marku Stojakoviću (18) iz Novog Beograda i Vladimiru Gabelu (22) iz Zemuna, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Osumnjičeni su noćas u Ulici Teodora Borockog prvo pretili i vređali Tošića dok je izlazio iz svog vozila, a "nakon toga, su ispisali poruku uvredljive sadržine na parkirano Tošićevo vozilo".

Stojaković i Gabel će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Beogradu, navodi se u saopštenju.

 

DUŠKO JELENU ZAŠTITIO SVOJIM TELOM!!

Očevici kažu da je Karleuša nakon svega viđena kako sa decom u naručju napušta kuću u pratnji policije.

-Jelenu Karleušu i Duška Tošića napali su huligani sa kapuljačama na glavama koji su ih sačekali na pragu porodične kuće i bili su u alkoholisanom stanju,Kaže naš izvor nvodeći da ni Tošić ni Karleuša na brojne uvrede huligana nisu odgovarali kao i da je Duško svoju suprugu zaštitio telom.

Prpadnici policije su po dolasku na licu mesta odmah blokirali prilaz Bežaniskoj kosi i za 20 minuta uhapsili dvojicu huligana koji su prema našim saznanjima bili u obližnjem kafiću.

Uhapšeni su u policijskoj stanici priznali delo kada im je pušten snimak sa video nadzora na kome se jasno vide i njihova lica i broj registarskih tablica.

KVIRIJA CENTAR PODRŽAO JELENU I DUŠKA

Kvirija centar osudio je danas napad na pevačicu Jelenu Karleušu i njenog supruga, fudbalera Duška Tošića, i zatražio od nadležnih organa da ispitaju slučaj i napadače izvedu pred lice pravde.Kvirija centar veruje da je napad povezan i sa medijskom zastupljenošću Jelene Karleuše i njenom podrškom koju je dala Paradi ponosa.

-Iscrtavanje automobila sprejom, omalovažavanje i kamenovanje upozoravajući su elementi nasilja koji još jednom potvrđuju činjenicu da u Srbiji niko nije slobodan,Navodi se u saopštenju Kvirije. Kvirija centar izražava solidarnost sa svojom višegodišnjom saradnicom i prijateljicom grupe, pevačicom Jelenom Kareušom i njenom porodicom.

 

 


#   policija   krivična prijava   video nadzor   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima