Јужна Србија Инфо

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 5503  |  Приказано: 61 - 70

Ко је одговоран за "цурење" теста из математике

РТС, Јужна Србија Инфо 19.06.2019.
Ко је одговоран

Како је дошло до пропуста и ко је одговоран за то што је процурио тест из математике за малу матуру, па је полагање одложено за четвртак, утврђују полиција и тужилаштво. Према извештају који је добио министар просвете Младен Шарчевић за сада се зна да су у крађи учествовале три женске особе и да је реч о школи у Земуну.

опширније

Коментара: 0

Једнократна помоћ избеглим лицима

Јужна Србија Инфо 18.06.2019.
Помоћ избеглим лицима

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић. потписао је данас уговоре са интерно расељеним лицима,који је заснован на закљученом уговору између Града Ниша и Комесаријата за избеглице, а у оквиру пројекта

опширније

Коментара: 0

Јавна расправа о Нацрту закона о правима детета и Заштитнику права детета

Јужна Србија Инфо 17.06.2019.
Права и заштита детета

Нова сесија Јавне расправе о Нацрту закона о правима детета и Заштитнику права детета одржана је у Скупштини Града Ниша. Јавну расправу отворили су Зоран Антић државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Тијана Ђорђевић Илић градска већница.

опширније

Коментара: 0

Тако потребна, још једна акција највеће нишке општине "За бебу више"

Јужна Србија Инфо 14.06.2019.
За бебу више

Још једна Акција „Медијана за бебу више“ одржана је у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине, уз учешће око 200 малишана.

опширније

Коментара: 0

Нова фасада, кров и грејање за школу у Балајнцу крај Мерошине

Јужна Србија Инфо 12.06.2019.
Обнова школе у Балајнцу

"Јуче је званично почела реконструкција школе у Балајнцу код Мерошине. Више од 200 ђака на јесен ће имати условније просторије за рад", изјавила је начелница Нишавског округа Драгана Сотировски, приликом обиласка издвојеног одељења мерошинске школе..

опширније

Коментара: 0

У кругу нишког МИН-а крађе свакодневне

РТС, Јужна Србија Инфо 11.06.2019.
Односе бакар, месинг

Некадашњи гигант, Машинска индустрија Ниш, већ годинама не ради. Дуго је фабрички круг био запуштен и без струје. Од пре неколико година - помак на боље. Објекат је већим делом приватизован, а заједничким улагањем нових власника поново је прикључена струја. Нормалан рад, међутим, ометају свакодневне крађе, а нестају углавном предмети од бакра и гвожђа.

опширније

Коментара: 0

Михајловићева: Нисте сами, 9 милиона динара сигурним кућама, свратиштима и прихвалиштима за децу

Јужна Србија Инфо 11.06.2019.
Нисте сами

Проф. др Зорана Михајловић, потписала је јуче уговоре вредне близу девет милиона динара за реализацију пројеката у сигурним кућама, свратиштима и прихвалиштима за децу и поручила да ни жртве насиља, ни они који раде у овим установама, нису сами.

опширније

Коментара: 0

"Лолини извиђачи" и гости из девет градова

Јужна Србија Инфо 10.06.2019.
Извиђачи на окупу

Од 7. до 9. јуна, 40. пут по реду, је одржана традиционална акција Извиђачко-оријентациони вишебој „ЛОЛА“ у Извиђачком центру Церје надомак Ниша.

опширније

Коментара: 0

Задњи чин "српста" у Црној Гори: Амфилохије сматра да је Ђукановић атеиста који ствара цркву

РТС, Јужна Србија Инфо 09.06.2019.
Задњи чин

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије запањен је изјавом Мила Ђукановића у којој је рекао да ће "радити на обнови црногорске аутокефалне цркве". Амфилохије каже да је то први пут у историји да "атеиста ствара цркву".

опширније

Коментара: 0

Kоридори Србије: Косине кроз Грделичку клисуру се непрекидно надзиру

РТС, Јужна Србија Инфо 09.06.2019.
Надгедање у Грделици

Пре двадесетак дана за саобраћај је отворена деоница Коридора 10 кроз Грделичку клисуру. Уследили су селфији у тунелима, а пре неколико дана и опомене на друштвеним мрежама надлежнима на косину која је правила проблеме током градње.

опширније

Коментара: 0

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 5503  |  Приказано: 61 - 70