Јужна Србија Инфо

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 5615  |  Приказано: 51 - 60

Медијана за бебу више: Крај године у највећој нишкој општини у знаку најмлађих

Јужна Србија Инфо 09.12.2019.
Мики и Пата забављали малишане

И крај године која полако одлази у највећој нишкој општини у знаку је најмлађих. Током минулог викенда Градска општина Медијана и Комисија за младе и пронаталитетну политику организовали су још једну у низу акција „Медијана за бебу више“, којом се жели да укаже на значај проширења породице и значај родитељства, a у складу са државном стратегијом у области пронаталитетне…

опширније

Коментара: 0

Коцићу уручено признање Треће бригаде Копнене војске

Јужна Србија Инфо 07.12.2019.
Признање за Коцића

Командант Треће бригаде Копнене војске Србије, бригадни генерал Слађан Стаменковић уручио је признање председнику Градске општине Медијана Небојши Коцићу, за успешну досадашњу сарадњу и помоћ у реализацији активности у претходном периоду.

опширније

Коментара: 0

Отворена врата у Нишавском округу: Млади, сточарство, идеје и помоћ државе

Јужна Србија Инфо 06.12.2019.
Млади у Округу

На децембарским "Отвореним вратима", пријему грађана одржаним јуче у Нишавском управном округу са начелницом Драганом Сотировски разговарало је више од 40 људи, међу којима је највише било младих са идејама из различитих области. Посебно је интересантна прича о младићу који живи у селу, има фарму коза, жели да увећа стадо и да остане тамо, али и да му локална…

опширније

Коментара: 0

Приступачност за све: Дан особа са инвалидитетом и признања заслужним појединцима и институцијама

Јужна Србија Инфо 03.12.2019.
Приступачност за све

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом у Градској кући је одржана свечана седница Савета за рад са особама са инвалидитетом. Слоган овогодишњег Дана особа са инвалидитетом је "Приступачност за све".

опширније

Коментара: 0

За више беба, боље опремљене вртиће и здравствене установе: Опрема за Дом здравља и ПУ „Полетарац“ у Мерошини

Јужна Србија Инфо 03.12.2019.
Све за више беба

Заједничким улагањем Министарства за демографију и популациону политику и општине Мерошина, Дом здравља у тој општини добио је путничко возило и опрему за патронажну службу. Средствима којима се суфинансирају мере популационе политике опремљен је и простор нове васпитне групе ПУ „Полетарац“.

опширније

Коментара: 0

Французи обећали помоћ граду за поновно увођење трамваја?

Нишке вести, Јужна Србија Инфо 02.12.2019.
Враћа се трамвај?

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и амбасадор Француске Жан Луј Фалкони састали су се данас у Градској кући, а тема разговора била је привредна сарадња.

опширније

Коментара: 0

Након 26 година мењања станова, коначно у свом дому

Јужна Србија Инфо 02.12.2019.
Коначно у свом дому

За госпођу Милеву Стаменковић, просветног радника у пензији, и њену породицу ово је врло важан дан. Наиме, ова Лесковчанка и њен супруг, као млади наставници су за време старе Југославије запослили у Хрватској одакле су 1992. године пребегли у родни град.

опширније

Коментара: 0

Подсетник за млађе и оне мало старије: 29. новембар - Дан Републике бивше СФРЈ

Јужна Србија Инфо 29.11.2019.
29. новембар

Дан Републике био је празник у СФРЈ који се славио 29. новембра. Дан Републике је обележавао годишњицу Другог заседања АВНОЈ-а у Јајцу 29. новембра 1943., када су представници партизанског покрета отпора прогласили федерално уређење Југославије и уставотворну скупштину ФНРЈ 29. новембра 1945.

опширније

Коментара: 0

Видео-игре као кокаин за дечје мозгове

РТС 24.11.2019.
Видео-игре и дечји мозак

Већина родитеља итекако зна колико је тешко ограничити децу да користе телефоне, таблете, играју игрице. Недавно су родитељи неколико дечака из Канаде тужили компанију којa производи видео игрицe уз тврдњу да су њихова деца постала зависна.

опширније

Коментара: 0

ПОНС апликација – корак ка уклањању препрека за кретање особа са ивалидитетом

Јужна Србија Инфо 21.11.2019.
ПОНС апликација

Непрописно паркирани аутомобили и најразличитије архитектонске баријере свакодневно ометају кретање особа са инвалидитетом кроз Ниш, а тако је и широм Србије.

опширније

Коментара: 0

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 5615  |  Приказано: 51 - 60