Јужна Србија Инфо

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 5503  |  Приказано: 51 - 60

Награда за Лидију и Биљану - новинарском причом оправдале "седму силу" и промениле живот Јовану из Врмџе

Јужна Србија Инфо 03.07.2019.
Награда за Лидију и Биљану

Лидија Георгијев дописник РТС--а у Нишу и Биљана Љубисављевић новинар агенције Бета, добитнице су признања "Слађана Вељковић" за "новинарски подухват", на конкурсу Центра за медијску транспарентност и друштвену одговорност из Врања.

опширније

Коментара: 0

Нови кутак за малишане ОШ „Дринка Павловић“ у Куршумлији

Јужна Србија Инфо 02.07.2019.
Кутак за малишане

На иницијативу Драгане Утвић, васпитача у ОШ „Миодраг В. Матић“ из Ужица, швајцарска хуманитарна организација „Ствар срца“ (Herzensangelegenheit), на челу са Веселинком Топаловић, улепшала је игралиште Основне школе „Дринка Павловић“ у Куршумлији.

опширније

Коментара: 0

Стефановић и представник Русије Чупријан открили спомен-плочу у Прокупљу, у знак сећања на мобилну руску болницу 1999.

Јужна Србија Инфо 29.06.2019.
Сећање на руски санитет

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Републике Србије Небојша Стефановић и први заменик министра за ванредне ситуације Руске Федерације Александар Чупријан у четвртак су у Прокупљу открили спомен-плочу постављену у знак захвалности руском народу и сећања на боравак мобилне болнице Министарства за ванредне ситуације Руске Федерације за време НАТО агресије…

опширније

Коментара: 0

Данас је Видовдан

Јужна Србија Инфо 28.06.2019.
Видовдан

Видовдан је непокретни верски празник кога празнују Српска православна црква и Бугарска православна црква 28. јуна и један од највећих српских празника. Спада у непокретне празнике, а по старом календару је 15. јуна. Код Срба је познат под називом Видовдан, а код Бугара Видовден или Видов ден.

опширније

Коментара: 0

„Играј за живот, дрога, јок бре“

Јужна Србија Инфо 26.06.2019.
Дрога, јок бре

У понедељак је Одбор за превенцију болести зависности и борбу против верских секти Скупштине града Лесковца обележиo Светски дан против злоупотребе дрога доделом захвалница и награда учесницима и организаторима радионица и квиза „Играј за живот, дрога, јок бре“ у Свечаној сали Града Лесковца.

опширније

Коментара: 0

До краја године станови за избеглице из бивших југословенских република

Белами, Јужна Србија Инфо 26.06.2019.
Станови за избеглице

Изградњу станова намењених избеглицама из бивших југословенских република, који се налазе у улици др Милоша Ђорића у Нишу, биће завршена до краја ове године.

опширније

Коментара: 0

Акција лесковачких комуналаца против израбљивања деце и просјачења

Јужна Србија Инфо 25.06.2019.
Дечји рад и просјачење

Прошле суботе у периоду од 21 до 23 сат, заједничку акцију су спровели стручни радници Центра за социјални рад Лесковац и одељење Комуналне полиције града Лесковца, која се односила на откривање случајева злоуптреба деце која,, раде на улици,, тј. деца која се баве просјачењем, прањем ветробранских стакала и ...

опширније

Коментара: 0

Обнова Сигурне куће за пријатнији боравак штићеница

Белами, Јужна Србија Инфо 24.06.2019.
Обнова Сигурне куће

Сигурна кућа у Нишу ће захваљујући пројекту који је одбрен ускоро добити нови изглед, али ће бити и пријатније место где ће штићенице ове установе проводити време са децом покушавајући да се извуку из круга породичног насиља.

опширније

Коментара: 1

На платну од 22 метра, Прокупчани слободно изразили своје емоције

Јужна Србија Инфо 22.06.2019.
Корак у боји

У оквиру манифестације “Културно лето 2019“, која ће трајати до половине јула, прокупачки Дом културе је организовао по седми пут најомиљенији део програма најмлађих Прокупчана “Корак у боји”.

опширније

Коментара: 0

Лесковачки "мали матуранти" уместо кафане, славили уз музику у Спомен парку

Јужна Србија Инфо 21.06.2019.
Журка малих матураната

Јуче је у Спомен парку одржана журка за све мале матуранте свих основних школа са територије града Лесковца. Око хиљаду будућих средњошколаца уживало је у прелепом амбијенту и музици ди-џеја и локалне групе „Каспери“.

опширније

Коментара: 0

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 5503  |  Приказано: 51 - 60