Južna Srbija Info

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Ukupno: 5503  |  Prikazano: 61 - 70

Ko je odgovoran za "curenje" testa iz matematike

RTS, Južna Srbija Info 19.06.2019.
Ko je odgovoran

Kako je došlo do propusta i ko je odgovoran za to što je procurio test iz matematike za malu maturu, pa je polaganje odloženo za četvrtak, utvrđuju policija i tužilaštvo. Prema izveštaju koji je dobio ministar prosvete Mladen Šarčević za sada se zna da su u krađi učestvovale tri ženske osobe i da je reč o školi u Zemunu.

opširnije

Komentara: 0

Jednokratna pomoć izbeglim licima

Južna Srbija Info 18.06.2019.
Pomoć izbeglim licima

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović. potpisao je danas ugovore sa interno raseljenim licima,koji je zasnovan na zaključenom ugovoru između Grada Niša i Komesarijata za izbeglice, a u okviru projekta

opširnije

Komentara: 0

Javna rasprava o Nacrtu zakona o pravima deteta i Zaštitniku prava deteta

Južna Srbija Info 17.06.2019.
Prava i zaštita deteta

Nova sesija Javne rasprave o Nacrtu zakona o pravima deteta i Zaštitniku prava deteta održana je u Skupštini Grada Niša. Javnu raspravu otvorili su Zoran Antić državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Tijana Đorđević Ilić gradska većnica.

opširnije

Komentara: 0

Tako potrebna, još jedna akcija najveće niške opštine "Za bebu više"

Južna Srbija Info 14.06.2019.
Za bebu više

Još jedna Akcija „Medijana za bebu više“ održana je u Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine, uz učešće oko 200 mališana.

opširnije

Komentara: 0

Nova fasada, krov i grejanje za školu u Balajncu kraj Merošine

Južna Srbija Info 12.06.2019.
Obnova škole u Balajncu

"Juče je zvanično počela rekonstrukcija škole u Balajncu kod Merošine. Više od 200 đaka na jesen će imati uslovnije prostorije za rad", izjavila je načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski, prilikom obilaska izdvojenog odeljenja merošinske škole..

opširnije

Komentara: 0

U krugu niškog MIN-a krađe svakodnevne

RTS, Južna Srbija Info 11.06.2019.
Odnose bakar, mesing

Nekadašnji gigant, Mašinska industrija Niš, već godinama ne radi. Dugo je fabrički krug bio zapušten i bez struje. Od pre nekoliko godina - pomak na bolje. Objekat je većim delom privatizovan, a zajedničkim ulaganjem novih vlasnika ponovo je priključena struja. Normalan rad, međutim, ometaju svakodnevne krađe, a nestaju uglavnom predmeti od bakra i gvožđa.

opširnije

Komentara: 0

Mihajlovićeva: Niste sami, 9 miliona dinara sigurnim kućama, svratištima i prihvalištima za decu

Južna Srbija Info 11.06.2019.
Niste sami

Prof. dr Zorana Mihajlović, potpisala je juče ugovore vredne blizu devet miliona dinara za realizaciju projekata u sigurnim kućama, svratištima i prihvalištima za decu i poručila da ni žrtve nasilja, ni oni koji rade u ovim ustanovama, nisu sami.

opširnije

Komentara: 0

"Lolini izviđači" i gosti iz devet gradova

Južna Srbija Info 10.06.2019.
Izviđači na okupu

Od 7. do 9. juna, 40. put po redu, je održana tradicionalna akcija Izviđačko-orijentacioni višeboj „LOLA“ u Izviđačkom centru Cerje nadomak Niša.

opširnije

Komentara: 0

Zadnji čin "srpsta" u Crnoj Gori: Amfilohije smatra da je Đukanović ateista koji stvara crkvu

RTS, Južna Srbija Info 09.06.2019.
Zadnji čin

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zapanjen je izjavom Mila Đukanovića u kojoj je rekao da će "raditi na obnovi crnogorske autokefalne crkve". Amfilohije kaže da je to prvi put u istoriji da "ateista stvara crkvu".

opširnije

Komentara: 0

Koridori Srbije: Kosine kroz Grdeličku klisuru se neprekidno nadziru

RTS, Južna Srbija Info 09.06.2019.
Nadgedanje u Grdelici

Pre dvadesetak dana za saobraćaj je otvorena deonica Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru. Usledili su selfiji u tunelima, a pre nekoliko dana i opomene na društvenim mrežama nadležnima na kosinu koja je pravila probleme tokom gradnje.

opširnije

Komentara: 0

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Ukupno: 5503  |  Prikazano: 61 - 70