Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дан породице у Нишу

rssBookmark and Share

14.05.2016. Јужна Србија Инфо

Удружење "Супер грађанин" другу годину заредом организује сутра 15. маја, манифестацију "Дан породице", у парку у Чаиру у Нишу.

Дан породице у Нишу

Манифестација "Дан породице" представља садржајан, занимљив и креативан, али пре свега сврсисходан одговор на свакодневне изазове са којима се суочава једна савремена породица – породични, партнерски, друштвени односи који утичу на функционисања једне породице, као и рад институција и организација које су усмерене на неки сегмент породичног живота.

Сви чланови породице могу да се опусте и забаве, а да се при том упознају са организацијом и техникама рада (од којих ће већина бити демонстрирана у току трајања манифестације) институција, удружења и неформалних група који су важни за сваку породицу.

Обележавање "Дана породице" у Нишу је први пут организовано 15. маја 2015. године, од стране удружења "Центар за унапређење друштвене свести – Супер грађанин", уз финансијку помоћ Градске Општине Медијана и техничку Канцеларије за младе Града Ниша. Тада се у Чаирском парку окупило преко 1000 посетилаца, док је у програму учествовало близу 100 људи.

Више на : upergradjanin.org.rs

Коментара: 0


#   градске општине
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима