Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Inspekcijski karavan" Nišavskog okruga nastavlja putovanje

rssBookmark and Share

Aleksinac 30.03.2018. Južna Srbija Info

U organizaciji Nišavskog upravnog okruga, „Karavan“ republičkih inspektora obišao je Aleksinac i Merošinu. Za osam sati efektivnog rada, rešene su mnoge nedoumice lokalnih samouprava, predložene su mere, date preporuke i naloženo ispravljanje onog što nije dobro.

"Inspekcijski karavan" Nišavskog okruga nastavlja putovanje

Pozivu su se odazvali načelnici Opštinskih službi, načelnici Odeljenja, predsednici Saveta za zdravlje, savetnici prava pacijenata, direktori tržnica, direktori javnih preduzeća i Turističke organizacije, direktori Domova zdravlja,  direktor Bolnice u Aleksincu, kao i predstavnici ZOO higijenskih i komunalnih službi.

Da podsetimo..

Načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski je predložila da počev od druge polovine februara, sa inspektorima krene svojevrstan "Karavan", koji će podrazumevati posetu inspektora lokalnim samoupravama i gradskim opštinama Nišavskog upravnog okruga, kao što je Aleksinac i ostala mesta. To će biti dobra prilika da zaposleni u mestima koja teritorijalno pripadaju Okrugu razgovaraju sa inspektorima o najčešćim problemima u njihovom radu.

Komentara: 0


#   Aleksinac   Merošina   Dragana Sotirovski   inspekcija   Nišavski upravni okrug
@


 


[ Dodaj komentar ]