Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Knjige iz „Filip Moris“-a bibliotekama na jugu Srbije

rssBookmark and Share

20.07.2011. Izvor: Danas

Vranje - Zaposleni u Kompaniji „Filip Moris“ u Srbiji drugi put su pokrenuli akciju „Volontiram, zato što volim svoj grad“. Ovoga puta, zaposleni su prikupili knjige i poklonili ih bibliotekama u Vladičinom Hanu i Vranju.

Knjige iz „Filip Moris“-a bibliotekama na jugu Srbije

- Ova donacija stiže u vreme kada nije lako baviti se kulturom i ispuniti potrebe i očekivanja naših korisnika. Poklon u knjigama je utoliko značajniji, ne samo zato što će knjižni fond naše ustanove biti obogaćen novim naslovima, već i zbog toga što znamo da nismo sami i da postoje ljudi dobre volje koji pokazuju da im je stalo. Poklanjajući nam knjige, zaposleni u Kompaniji „Filip Moris“ potvrđuju sopstvenu uspešnost, dajući na taj način veliki doprinos kulturnom životu naše opštine - izjavila je Srbijanka Božović, direktorica Centra za kulturne delatnosti, turizam i bibliotekarstvo u Vladičinom Hanu.

- „Filip Moris“ u Srbiji pozdravlja i podržava volontersku akciju koju su pokrenuli naši zaposleni. Veoma smo ponosni na to što se ona uspešno sprovodi već drugi put, a posebno nam je drago što su naši zaposleni prepoznali obrazovanje kao jedan od važnih preduslova za razvoj društva u kojem živimo i radimo, i što su upravo na ovaj način odlučili da pomognu - navodi Maja Šotra, menadžer za komunikacije „Filip Morisa“.

Akcija se sprovodi u 15 gradova širom Srbije, a preko 19.000 knjiga, koje su prikupili zaposleni iz svojih ličnih i iz biblioteke Kompanije, biće poklonjeno ustanovama koje su zaposleni prepoznali kao značajne za grad u kojem žive i rade.


#   obrazovanje   Filip Moris   Maja Šotra
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima