Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Књиге из „Филип Морис“-а библиотекама на југу Србије

rssBookmark and Share

20.07.2011. Извор: Данас

Врање - Запослени у Компанији „Филип Морис“ у Србији други пут су покренули акцију „Волонтирам, зато што волим свој град“. Овога пута, запослени су прикупили књиге и поклонили их библиотекама у Владичином Хану и Врању.

Књиге из „Филип Морис“-а библиотекама на југу Србије

- Ова донација стиже у време када није лако бавити се културом и испунити потребе и очекивања наших корисника. Поклон у књигама је утолико значајнији, не само зато што ће књижни фонд наше установе бити обогаћен новим насловима, већ и због тога што знамо да нисмо сами и да постоје људи добре воље који показују да им је стало. Поклањајући нам књиге, запослени у Компанији „Филип Морис“ потврђују сопствену успешност, дајући на тај начин велики допринос културном животу наше општине - изјавила је Србијанка Божовић, директорица Центра за културне делатности, туризам и библиотекарство у Владичином Хану.

- „Филип Морис“ у Србији поздравља и подржава волонтерску акцију коју су покренули наши запослени. Веома смо поносни на то што се она успешно спроводи већ други пут, а посебно нам је драго што су наши запослени препознали образовање као један од важних предуслова за развој друштва у којем живимо и радимо, и што су управо на овај начин одлучили да помогну - наводи Маја Шотра, менаџер за комуникације „Филип Мориса“.

Акција се спроводи у 15 градова широм Србије, а преко 19.000 књига, које су прикупили запослени из својих личних и из библиотеке Компаније, биће поклоњено установама које су запослени препознали као значајне за град у којем живе и раде.


#   образовање   Филип Морис   Маја Шотра
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима