Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Job Fair" - Tvoja karijera počinje ovde, 5. i 6. marta u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 23.02.2018. Južna Srbija Info

Jubilarni deseti "Sajam zapošljavanja" održaće se u holu Elektronskog fakulteta u Nišu, 5. i 6. marta 2018. godine.

"Job Fair" - Tvoja karijera počinje ovde, 5. i 6. marta u Nišu

JOB FAIR INTERNSHIP je sajam poslova i stručnih praksi za studente, diplomce i postdiplomce koji ima za cilj da studentima olakša put do željenog posla, prakse ili stručnog usavršavanja i poveže ih sa kompanijama koje će na ovaj način dobiti mlad, motivisan, ambiciozan i pre svega, stručan kadar.

Organizovanjem ovog sajma zapošljavanja i stručnih praksi, BEST Niš studentima pruža podršku prilikom nalaženja posla. Naš cilj je da mlade ljude povežemo sa kompanijama i pomognemo im da izgrade uspešne karijere.

Na samom sajmu se studentima pruža mogućnost da posete radionice i prezentacije kompanija na kojima mogu čuti nešto više o njihovim delatnostima. Studenti se takođe mogu prijaviti za intervjue sa predstavnicima kompanijama, koji će se održati tokom trajanja sajma.

Job Fair mladim ljudima omogućava direktan kontakt sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, a ujedno i pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem biografija (CV-a). U isto vreme Job Fair pomaže i kompanijama tako što im obezbeđuje visoko kvalifikovan kadar, kao i bazu podataka sa biografijama studenata koji su posetili sajam ili ostavili CV preko zvaničnog sajta Job Fair-a - jobfairnis.rs. Na ovaj način sajam poslova i stručnih praksi povećava zaposlenost mladih ljudi u Srbiji.

Komentara: 0


#   Niš   Elektronski fakultet  Job Fair  Sajam zapošljavanja  BEST
@
[ Dodaj komentar ]