Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Job Fair" - Твоја каријера почиње овде, 5. и 6. марта у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 23.02.2018. Јужна Србија Инфо

Јубиларни десети "Сајам запошљавања" одржаће се у холу Електронског факултета у Нишу, 5. и 6. марта 2018. године.

"Job Fair" - Твоја каријера почиње овде, 5. и 6. марта у Нишу

JOB FAIR INTERNSHIP је сајам послова и стручних пракси за студенте, дипломце и постдипломце који има за циљ да студентима олакша пут до жељеног посла, праксе или стручног усавршавања и повеже их са компанијама које ће на овај начин добити млад, мотивисан, амбициозан и пре свега, стручан кадар.

Организовањем овог сајма запошљавања и стручних пракси, БЕСТ Ниш студентима пружа подршку приликом налажења посла. Наш циљ је да младе људе повежемо са компанијама и помогнемо им да изграде успешне каријере.

На самом сајму се студентима пружа могућност да посете радионице и презентације компанија на којима могу чути нешто више о њиховим делатностима. Студенти се такође могу пријавити за интервјуе са представницима компанијама, који ће се одржати током трајања сајма.

Job Fair младим људима омогућава директан контакт са компанијама из различитих области пословања, а уједно и пружа могућност да се по први пут сусретну са писањем биографија (ЦВ-а). У исто време Job Fair помаже и компанијама тако што им обезбеђује високо квалификован кадар, као и базу података са биографијама студената који су посетили сајам или оставили ЦВ преко званичног сајта Job Fair-a - jobfairnis.rs. На овај начин сајам послова и стручних пракси повећава запосленост младих људи у Србији.

Коментара: 0


#   Ниш   Електронски факултет   студенти   Job Fair   Сајам запошљавања   БЕСТ   Сајам послова и стручних пракси
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима