Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Od četvrtka počinju tople probe daljinskog grejanja. ali ne i početak grejanja

rssBookmark and Share

Niš 06.10.2021. Južna Srbija Info

JKP „Gradska toplana” Niš će počev od četvrtka, 07.10.2021. godine započeti sa toplim probama toplotnih izvora i distributivnog sistema na teritoriji celog grada.

Foto: Južna Srbija Info arhiva
Foto: Južna Srbija Info arhiva

Saopštenje prenosimo u celosti..

Tople probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, već samo proveru rada toplotnih izvora, čime se uporedno vrši provera toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata. Ove probe imaju za cilj da se na najkvalitetniji mogući način izvrši provera celokupnog sistema i otklone svi eventualni nedostaci pred predstojeću grejnu sezonu.

Tople probe će početi u predviđenom terminu počev od 06.00h do postizanja potpune funkcionalnosti sistema na svakom od toplotnih izvora.

Građani mogu očekivati tople radijatore navedenog dana počev od ranih jutarnjih časova. Ukoliko u prepodnevim časovima izostane isporuka toplotne energije sa toplotnog izvora ili primete curenja na instalacijama, kvar mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018.

Podsećamo da dežurne ekipe JKP „Gradska toplana” Niš rade 24h dnevno, 365 dana u godini.

Sve reklamacije će se rešavati po prioritetima, gde će prednost u intervencijama imati objekti kao celina, tako da apelujemo na strpljenje građana ukoliko dođe do eventualnih poremećaja u isporuci toplotne energije na pojedinačnim grejnim telima.

Gradska toplana neće vršiti intervencije na unutrašnjim grejnim instalacijama ukoliko stambena zajednica objekta nije potpisala ugovor o održavanju sa JKP „Gradska toplana”. U tom slučaju kvarovi se prijavljuju preduzeću sa kojim je stambena zajednica potpisala ugovor o održavanju.


#   Niš   Gradska toplana JKP   daljinsko grejanje   tople probe
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima