Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radno vreme ustanova, prevoza i trgovina za praznike

rssBookmark and Share

Niš 30.04.2018. Belami portal, Južna Srbija Info

Nišlije tokom 1. i 2. maja očekuje nedeljni red vožnje i besplatan parking. Pored centralnog objekta Doma zdravlja, koji će primati pacijente od 8 do 20 sati, radiće i Zdravstvena stanica “Čair” u istom vremenskom intervalu.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Služba kućnog lečenja, medicinske nege i palijativnog zbrinjavanja na punktu u Rajićevoj ulici radiće od 7:30 do 14:30 sati, a sestre na terenu od 7 do 20 sati. Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu u Hitnoj pomoći neće prestajati sa radom.

Apoteka “Ćele kula” biće dežurna non-stop i 1. i 2. maja, a apoteka “Čegar” radiće od 8 do 15 sati. U sredu 2. maja, od 8 do 15 sati biće otvorene i apoteke “Durlan plus” i “Palilula”.

Jedina pošta u Nišu koja će biti otvorena tokom praznika, biće ona u Voždovoj ulici, od 8 do 15 sati i 1. i 2. maja.

Za vreme prvomajskih praznika od 10 do 17 sati radiće: Arheološka sala, Sinagoga, Logor “12. Februar”, “Ćele kula” i Spomen-sobe Stevana Sremca i Branka Miljkovića saopštili su iz Narodnog muzeja.

Narodna kuhinja neće raditi tokom praznika, ali na sajtu Grada saopštavaju da su namirnice već podeljene za one koji koriste besplatan obrok.

Za distributivne centre kompanije Metoro 1. maj će biti neradan, dok će 2. maja rednje biti otvorene od 6 sati. Bez skraćenja će raditi objekti Idee i 1 i 2. maja.

Komentara: 0


#   Niš   Dom zdravlja   narodna kuhinja   Ćele kula   gradski prevoz   prodavnice   Apoteka Niš   radno vreme   1. maj   Praznik rada
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}