Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Uz subvencije za izolaciju, zamenu stolarije i kotlova do toplijeg doma i uštede

rssBookmark and Share

Niš 17.09.2022. Južna Srbija Info

Rukovodilac Sektora za planiranje i upravljanje projektima KLER-a Ivan Pavlović pozvao je domaćinstva i stambene zajednice da konkurišu za mere energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada, a koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošnje tople vode u 2022.godini.

Niš: Uz subvencije za izolaciju, zamenu stolarije i kotlova do toplijeg doma i uštede

Pavlović je, na konferenciji za medije u Gradskoj kući, rekao da su Ministarstvo rudarstva i energetike i Grad Niš ove godine obezbedili 34 miliona dinara što je duplo više u odnosu na ranije realizovani javni poziv.

Rok za prijavljivanje je 15. oktobar ove godine. Na osnovu iskustava i sugestija građana, postupak prijavljivanja je sada jednostavniji kako za domaćinstva, tako i stambene zajednice.

Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti na zvaničnoj internet stranici Grada Niša www.ni.rs i zvaničnoj internet stranici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj www.investnis.rs ili na šalterima Jedinstvenog upravnog mesta u ulici Nikole Pašića br. 24.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj na telefon 504-658.

Komentara: 0


#   Niš   subvencije   KLER   energetska efikasnost   stolarija
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima