Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Moderne haljine za proleće-leto 2017

Bookmark and Share

13.05.2017. Bebironac

Novi ili stari trendovi, svi imaju svoj rok trajanja, dođu i prođu, pa se opet vrate u izmenjenom obliku.

Letnje haljine
Letnje haljine

Haljine omiljeni ženski predmet u kome se žene osećaju atraktivno, zanosno i poželjno,a u isto vreme uvek u trendu. Ako čitaš ovaj članak onda mora da si i ti jedna od njih koje vole biti u trendu u narednim prolećnjim i letnjim danima.

Ono što je masovno za očekivati na ulicama u ovom periodu, a za ovu sezonu su teksas i cvetni dezeni haljina. Aplikacije na teksas haljinama su apsolutni hit ovog proleća, kao i roze i žute boje koje dodatno boje ove tople dane, takođe i duks haljine koje su veoma jednostavne i svima lagane za kombinovanje, naravno nezaobilazna mala crna haljina sa naglaskom na otkrivena ramena.

Dame svoju seksualnost i zanosnost ne morate po svaku cenu iskazivati uz providne tkanine i pomoću dubokih dekoltea, kao ni uz pomoć isuviše kratkih haljinica. Jedan ležeran komad garderobe u vidu haljine, uz visoku štiklu i odgovarajući nakit će vas učiniti jako seksipinom pojavom koja odiše hariznom i elegancijom, što u očima posmatrača uvek ima prednos nad provokativnim izgledom.


#   moda   garderoba   haljine   odeća
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima