Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Doček Nišlije, zlatnnog olimpijca Save Ranđelovića

rssBookmark and Share

Niš 18.08.2021. Južna Srbija Info

Sava Ranđelović vaterpolista i zlatni olimpijac, Sava Ranđelović dočekan je danas u Gradskoj kući.

Doček Nišlije, zlatnnog olimpijca Save Ranđelovića

"Srećan sam da sa svima vama mogu da podelim radost olimpijskog zlata naše vaterpolo reprezentacije i ovo je jedna generacija koja će se teško sresti u budućnosti, rekao je Sava Ranđelović tokom susreta sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i njenim saradnicima.

„Dali su nam veliki domaći zadatak da se ugledamo na njih, kako u pristupu treningu tako i van bazena“, rekao je zlatni vaterpolista govoreći o onima koji su se sa Olimpijadom u Japanu oprostili od reprezentacije.

Ovde sam proveo prelepe godine i da nije bilo jakog vaterpolo kluba ne bi bilo ni mene“, poručio je Sava.

Gradonačelnica Niša čestitala je na velikom uspehu naše vatrpolo reprezentacije, Savi je poželela još medalja i zahvalila je što reprezentuje Niš na najbolji mogući način.

Emocije su promenile protokol, razgovor je bio spontan, Sava je potpisivao lopte mladim talentima, svi su ispred Gradske kuće, gde su se spontano okupili i građani, želeli da se slikaju s njim, da dotaknu medalju, a ona nije nimalo lagana, ali je zaslužena i  još je druga zaredom.

Želja nam je, a i radićemo na tome, da se Savi na narednoj Olimpijadi pridruži još neko iz Niša i ovog dela Srbije, kazala je Dragana Sotirovski.

Neka se druženje nastavi i kroz tri godine, posle Olimpijade u Parizu  i novih medalja.

Susretu sa Savom Ranđelovićem prisustvovala je zamenica gradonačelnice  Dušica Davidivić, gradski većnik Aleksandar  Stojičić, podmladak niškog vaterpolo kluba, mladi sportisti, okupljeni građani.


#   Niš   Dragana Sotirovski   vaterpolo   Olimpijske igre   gradska kuća   Sava Ranđelović   zlatne medalje   Tokio
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima