Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najuspešniji mladi sportista Ognjen Mitrović, sportista godine Marko Đorđević, ŽRK "Naisa" najuspešniji sportski kolektiv

rssBookmark and Share

Niš 31.12.2022. Južna Srbija Info

Ognjen Mitrović, član kik boks kluba Vukovi 018 najuspešniji je mladi sportista, Marko Đorđević, kajakaš je sportista godine, a Ženski rukometni klub Naisa najuspešniji sportski kolektiv grada za 2022. godinu. Njima su prošle nedelje 28. decembra u Gradskoj kući i svečano dodeljene nagrade, a pripašće im i po 150 hiljada dinara, koliko je grad opredelio za ova priznanja.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Želim svima da i u 2023. godini budete još uspešniji, pobeđujete, osvajate medalje i promovišete svoj grad na najlepši način kao što su to radili naši proslavljeni sportisti koji nam danas pomažu da razvijamo sport, da ga podignemo na viši nivo za naredne naraštaje. U svoje i u ime svih građana hvala svim nekadašnjim sportistima jer smo se njihovim uspesima svi radovali. Vaša dostignuća su podstrek za sve mlade ljude i temelj razvoja sporta. Podržaćemo sport na pravi, fer plej način, jer je Niš sportski grad, izjavila je gradonačelnica.

Ona je izrazila uverenje da će biti nastavljena tradicija proglašenja najboljih sportista pod okriljem zajedničke, Gradske kuće i da će to biti motiv svima da budu još uspešniji promoteri našeg grada.

Nagrade najuspešnijim sportistima uručila je potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije Ana Joković, a laureati su zahvalili Sportskom savezu grada na nominaciji, gradu na nagradi, istakavši da ona predstavlja dodatni podstrek za nove uspehe i predstavljanje Niša na međunarodnoj sportskoj sceni.


#   Niš   boks   Dragana Sotirovski   rukomet   Naisa ŽRK   kajak   Marko Đorđević
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima