Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niška Banja: Renoviran sportski teren u Prvoj Kutini

rssBookmark and Share

Niška Banja 18.08.2016. Grad Niš

Gradski većnik resorno zadužen za sport Branislav Kačar prisustvovao je danas otvaranju novog terena za male sportove u selu Prva Kutina u Gradskoj opštini Niška Banja.

Niška Banja: Renoviran sportski teren u Prvoj Kutini

Neposredno pored igrališta za veliki fudbal nalazi se renoviran teren za košarku i mali fudbal,asfaltirana je podloga i okrečen je imobilijar, a postoji mogućnost i igranja u večernjim časovima, jer je teren osvetljen sa osam reflektora.

„Ovaj teren je renoviran zahvaljujući zajedničkim naporima predstavnika Gradske opštine Niška Banja i meštana Prve Kutine koji su dobrovoljno izvodili većinu radova na sanaciji terena.Pomoć su pružila  i JKP" Naisu"s i "Parking servi"s koji je obeležio teren za basket i mali fudbal.Ovo je značajno pre svega za mlade ljude iz sela koji će moći ovde da se okupljaju i bave sportom“rekao je većnik Kačar.

Otvaranju su prisustvovali i funkcioneri Gradske opštine Niška Banja  koji su takođe istakli značaj jednog ovakvog objekta za mlade ovog sela,ali i za okolna manja sela čiji meštani koji gravitiraju ka Prvoj Kutini, a to su pre svega Lazarevo selo i Radikina bara.
 


#   Niška Banja   Lazarevo   Prva Kutina   Parking servis   teren   Gradski većnik   mali fudbal   Naissus JKP   Radikina bara   gradske opštine   sportski teren   Branislav Kačar   Uprava za sport i omladinu
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima