Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prijem za mlade sportiste Leskovca

rssBookmark and Share

Leskovac 29.06.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je prijem za oko stotinak mladih sportista, najviše dece, iz 27 sportskih klubova iz 15 individualnih sportova: plivanja, boksa, gimnastike, atletike, mačevalačkog sporta, biciklizma, streljaštva, stonog tenisa, kao i sportova borilačkih veština – džudoa, karatea, tekvonda, aikida, kik-boksa, džiju-džice i mešovitih borilačkih veština.

Prijem za mlade sportiste Leskovca

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao da je ulaganje u sport uvek isplativa investicija, jer osim sportskih uspeha doprinosi i stvaranju zdravijeg društva.

- Zato svake godine izdvajamo preko milion dinara za podršku razvoju školskog sporta, a finansijski podržavamo i rad preko stotinu sportskih klubova u Leskovcu. Nastavićemo sa tom praksom i u narednom periodu, sa ciljem da izdvajamo još više sredstava za pomoć individualnom sportu, jer mladi, talentovani ljudi i zdravi stilovi života koje oni promovišu, zaslužuju svu našu pažnju. Svi ovi uspešni mladi sportisti su odlični promoteri našeg grada, ali što je još važnije najbolji uzor na koji treba da se ugledaju mladi naraštaji, rekao je Cvetanović.

On je istakao i da se nada da će ovo okupljanje postati tradicija koja će se praktikovati svakog Vidovdana.

Ovom prilikom se obratio i Nebojša Ilić, predsednik Stonoteniskog kluba San Spin koji je izrazio zahvalnost lokalnoj samoupravi na stalnoj podršci i finansijskoj pomoći.


#   Leskovac   sport   Goran Cvetanović   boks   atletika   plivanje   sportisti   džudo   biciklisti
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima