Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rekordan broj učesnika na Vranjskom maratonu i polumarataonu

rssBookmark and Share

Vranje 04.06.2017. Južna Srbija Info

Pobednik maratona je Nenad Živković iz Kruševca, koji je pretrčao stazu za 2 sata i 54 minuta.
Prvo mesto u polumaratonskoj trci osvojio je Aleksandar Adžić iz Beograda.

Rekordan broj učesnika na Vranjskom maratonu i polumarataonu

"Ovoliki broj učesnika i posetilaca na prvoj ovakvoj manifestaciji u vašem gradu je za svaku pohvalu za organizatore, a još značajnije je  što je ona humanitarnog karaktera. Čestitam takmičarima, jer prisustvuju istoriji, s obzirom da je ovo prva trka i da će u narednom periodu postati tradicionalna”, rekao je na otvaranju  Anđelko Rističević, olimpijski reprezentativac u maratonu.

Sve prisutne pozdravio je Ivan Stanković, gradski većnik za budžet i finansije i zahvalio se na ovakvom odazivu. Manifestaciji je u ime grada prisustvovao gradonačelnik dr Slobodan Milenković sa saradnicima. Pre početka trke  nastupio je hor muzičke škole ,,Predrag Devedzić“ iz Vranjske Banje, koji je izveo državnu himnu. Na maratonu i polumaratonu učestvovalo je 360 takmičara, i to 320 polumaratonaca i 40 maratonaca.

Takođe, organizovane su "Trka zadovoljstva" i "Rolerijada". Gradonačelnik dr Slobodan Milenković i Anđelko Rističević, olimpijski reprezentativac, uručili su pehare pobednicima.


#   Vranje   atletika   maraton   Gradski većnik   Slobodan Milenković   polumaraton   Ivan Stanković   vranjski polumaraton   Anđelko Rističević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima