Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Skraćen spisak za najbolje sportiste Niša

rssBookmark and Share

Niš 22.12.2015. Belami portal

Jedinstveni žiri koji čine članovi Sekcije sportskih novinara Niša i dosadašnji dobitnici nagrada za najboljeg sportistu Niša, pre sedam dana su glasali za ovogodišnje dobitnike laskavih priznanja.

Skraćen spisak za najbolje sportiste Niša

U gradskoj kući su obelodanjena imena po tri najuspešnija u konkurenijama “Najbolji sportista Niša”, “Najbolji mladi sportista” i “Najbolji sportski  kolektiv”.

Kandidati za priznanje “Najbolji sportista” su Branka Aranđelović iz Karate kluba Niš, Andrija Milovanović iz streljačkog kluba Niš 1881 i Filip Nurkić iz Džudo kluba Kinezis.

U konkurenciji za “Najboljeg mladog sportistu” ostali su Staša Gejo, članica PAEK iz Niša i ponovo Andrija Milovanović i Filip Nurkić, dok će “Najbolji kolektiv” biti Odbojkaški klub Niš, ŽRK Naisa ili OKK Konstantin.

Već se zna da je sportska ličnost godine fudbaler Andrija Živković, dok je za najboljeg sportskog novinara izabran Mladen Heleta, član sportskih redakcija RTV Belle amie i Narodnih novina.

Proglašenja najboljih i dodela priznanja obaviće se na tradicionalnom “Sportskom balu”, koji će se održati u sredu od 20.30 sati u restoranu EI Bolji život.


#   Niš   nagrada   Staša Gejo   žiri   Naisa ŽRK   Konstantin OKK   ličnost godine   EI Bolji život restoran   sportski novinar   sportista godine   Andrija Živković   Sekcija sportskih novinara   Mladen Heleta   Sportski bal   Andrija Milovanović     Džudo kluba Kinezis   Branka Aranđelović
@OKKKonstantin @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima