Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ubedljiva pobeda Imperatora protiv Anđeoskih Ratnika

rssBookmark and Share

28.04.2015.

Domaći Imperatori, predvođeni fenomenalnim Amerikancem, koji je poentirao pet puta, došli su do ubedljivog trijumfa, posle kojeg će mnogo lagodnije da nastave prvenstvo – opstanak je gotovo obezbeđen.
Imperatori Niš – Čačak Angel Warriors 42:12 (14:6, 8:0, 14:0, 6:6)

Ubedljiva pobeda Imperatora protiv Anđeoskih Ratnika

Na pomoćnom terenu stadiona „Čair“, pred oko 500 gladalaca domaći tim je stigao do još jedne pobede. Kratak roster sa jedne i fenomenalni Ričar Samjuel sa druge strane bili su nepremostiva prepreka Anđeoskim ratnicima na gostovanju u Nišu.

Prva četvrtina nagovestila je žestok otpor Ratnika, ali kako je vreme odmicalo, desetkovani tim iz Čačka nije mogao da se suprotstavi odličnom protivniku. Na prvo poentiranje Samjuela u prvoj deonici, Ratnici su odgovorili tačdaunom pasom Đorđa Avramovića ka Stefanu Mitroviću. Bio je to i poslednji tračak nade za četu Saše Stojanovića, jer je u nastavku meča usledila rapsodija tima sa „južne pruge“.

Samjuel je zaređao još četiri tačdauna, tri trčanjem, jedan bačenim pasom ka Nikoli Jovanoviću, pa je na semaforu prednost domaćeg tima konstantno rasla. U finišu meča, u listu poentera upisao se trčanjem i Lazar Koković, dok su Čačani uspeli još jednim tačdaunom u finišu meča da dokažu da uprkos izuzetno teškoj sezoni i naizgled bezizlaznoj situaciji jednu stvar ne gube – ponos.

 

 


#   Imperatori klub   američki fudbal
@nisimperatori @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima