Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Убедљива победа Императора против Анђеоских Ратника

rssBookmark and Share

28.04.2015.

Домаћи Императори, предвођени феноменалним Американцем, који је поентирао пет пута, дошли су до убедљивог тријумфа, после којег ће много лагодније да наставе првенство – опстанак је готово обезбеђен.
Императори Ниш – Чачак Angel Warriors 42:12 (14:6, 8:0, 14:0, 6:6)

Убедљива победа Императора против Анђеоских Ратника

На помоћном терену стадиона „Чаир“, пред око 500 гладалаца домаћи тим је стигао до још једне победе. Кратак ростер са једне и феноменални Ричар Самјуел са друге стране били су непремостива препрека Анђеоским ратницима на гостовању у Нишу.

Прва четвртина наговестила је жесток отпор Ратника, али како је време одмицало, десетковани тим из Чачка није могао да се супротстави одличном противнику. На прво поентирање Самјуела у првој деоници, Ратници су одговорили тачдауном пасом Ђорђа Аврамовића ка Стефану Митровићу. Био је то и последњи трачак наде за чету Саше Стојановића, јер је у наставку меча уследила рапсодија тима са „јужне пруге“.

Самјуел је заређао још четири тачдауна, три трчањем, један баченим пасом ка Николи Јовановићу, па је на семафору предност домаћег тима константно расла. У финишу меча, у листу поентера уписао се трчањем и Лазар Коковић, док су Чачани успели још једним тачдауном у финишу меча да докажу да упркос изузетно тешкој сезони и наизглед безизлазној ситуацији једну ствар не губе – понос.

 

 


#   Императори клуб   амерички фудбал
@nisimperatori @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима