Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Императорима" долази у госте делегација "Ingolstadt Dukes" из Немачке

rssBookmark and Share

Ниш 05.07.2016. Јужна Србија Инфо

Клуб америчког фудбала "Императори" Ниш ће у четвртак угостити делегацију клуба америчког фудбала "Ingolstadt Dukes" из Немачке, коју ће чинити Richard Samuel, Joshua Morgan, Mark Simone и Tommy Bennett.

"Императорима" долази у госте делегација "Ingolstadt Dukes" из Немачке

Ричард је Американац из Тексаса, а нишкој публици је познат као вероватно најбољи странац који је играо у Императорима, чији је члан био 2014. и 2015. године, када је постигнут и највећи успех клуба, освајањем 3. места у Првој лиги Србије.

Фантастичне партије су га препоручиле Немачком клубу, где је својом игром већ заслужио епитет једног од најбољих играча лиге. Он игра примарно на позицији хватача, али се одлично сналази и на месту дефанзивног бека, тркача, а није му страна ни позиција квотербека, што је повремено играо и у Императорима. 

Џошуа  је амерички лајнбекер са Plymouth State Univerziteta, а након завршетка студија се придружио немачком клубу, чији је члан већ 2 сезоне.

Марк је Канађанин са италијанским пасошем, а члан је и репрезентације Италије. Студирао је на Јорк Универзитету из Торонта и игра на позицији квотербека.

Томи је амерички тренер из Тексаса, који води Wemberly средњошколски тим, а и њему ово неће бити први сусрет са Императорима, јер је већ долазио у Ниш 2014. и 2015. године. 

Они ће у четвртак, 07.07.2016 у 18 часова, на терену са вештачком травом у Спортском центру Чаир,  одржати тренинг "клинику" са Јуниорским тимом Императора, где ће подмлатку Императора покушати да пренесу део свог знања о овом спорту, што ће овим младим момцима свакако много значити, пред окршаје у Јуниорској лиги Србије, који их очекују на јесен. 


#   Ниш   Немачка   Императори клуб   амерички фудбал   Чаир СЦ  
@nisimperatori @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима