Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Императори из Ниша дочекују крагујевачке Веприће

rssBookmark and Share

02.11.2016. Јужна Србија Инфо

Јуниорски тим Императора у недељу, у 3. колу Јуниорске лиге Србије, група Југ, дочекује актуелне шампионе, екипу "Wild Boars" (Веприћи) из Крагујевца.
У другом сусрету у овој групи, "Black Hornets" (Стршљенови) у Јагодини дочекују екипу "Royal Crowns" (Круне) из Краљева.

Императори из Ниша дочекују крагујевачке Веприће

Крагујевчани су лидери групе Југ, са 2 победе, док су наши Императори и Стршљенови на деоби другог места са по једном победом и једним поразом, док су Круне на последњем месту у групи, са 2 пораза. 

Императори само у случају победе од 2 тачдауна, обезбеђују пролаз у полуфинале, јер ће им у случају мање убедљиве победе, пласман зависити од резултата у Јагодини, где ће у случају победе Стршљенова над Крунама, одлучивати резултати у међусобним дуелима тимова који ће у том случају имати индентичан скор - по 2 победе и по 1 пораз. 

Ту су Веприћи у најбољој позицији, јер после победе од 20-7 над Стршљеновима, имају +13, Стршљенови имају -1, јер су осим поменутог пораза победили Императоре 12-0. Императори имају -12 и у случају победе у недељу, са 12 и више поена, сигурно пролазе даље, јер ће бити барем на 0, што је боље од -1, колико имају Стршљенови, који свој скор не могу да поправе, јер су одиграли мечеве са оба тима. 

У случају пораза, Императори опет могу да прођу даље, али само у случају победе Круна у Јагодини и то не било какве. Тада би се опет направио троугао 3 тима, али са по једном победом и 2 пораза и те би 3 екипе конкурисале за преостало 2. место које води у плејоф. Ту Императори, после пораза од Стршљенова од 0-12 и победе над Крунама од 16-0, имају поен разлику +4. Стршљенови имају поменутих +12, а Круне -16. У овој варијанти, Императори могу само да чекају исход меча у Јагодини, јер могу да прођу само ако Круне победе са барем 9 разлике и тиме спусте Стршљенове на +3, али не и са више од 20 поена разлике, јер ће у том случају имати бољи скор од Императора.

Све у свему, нема калкулација, Императори у недељу иду на победу и покушаће да изненаде актуелне шампионе и да о својој судбини сами донесу одлуку. 

Меч ће бити одигран у недељу, 06.11.2016. године у 14.30 сати, на терену са вештачком травом у СЦ "Чаир"


#   Императори клуб   амерички фудбал   Чаир СЦ
@nisimperatori @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима