Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Императори" савладали "Пастуве" у Пожаревцу

rssBookmark and Share

Ниш 27.10.2015.

Након што су у прошлом колу забележили прву победу у Јуниорској лиги Србије, нишки Императори су дошли и до другог тријумфа, овог пута на гостовању Пастувима из Пожаревца.
Пожаревац Пастуви – Ниш Императори 8:44 (2:14, 0:8, 6:8, 0:14)

"Императори" савладали "Пастуве" у Пожаревцу

Од самог почетка меча, гости су успевали да наметну доминацију на терену захваљујући врло расположеним Страхињи Грујићу и Десимиру Ђорђевићу, уз добра проигравања квотербека Лазара Грбовића, са којим су заједно постигли свих шест тачдаунова Императора на овом мечу.

Већ на полувремену било је јасно да Пастуви неће успети да угрозе тријумф Нишлија, који су на велики одмор отишли са предношћу 22:2. У наставку нису попуштали, па је предност константно расла и једино се постављало питање коначне разлике.

Домаћин је успео да постигне почасни тачдаун,  после трчања Милана Томића у трећој деоници, али се испоставило да је то, пошто је сејфти у првом делу меча био својеврстан аутогол Императора, било једино конкретно што су успели да ураде на овом мечу.

"У ову утакмицу смо ушли доста спремнији и са великим очекивањима. Показали смо какви смо играчи, а о томе говори резултат на крају утакмице. Иако је ова сезона била прва већини мојих саиграча, напад и одбрана су одлицно функционисали и жељно ишчекујемо утакмицу последњег кола против актуелних шампиона. Многи од мојих млађих саиграча ће се и следеце године такмичити у Јуниорској лиги, па верујем да ће тада јуниорски тим “Императора” пратити стопе сениорске екипе и напокон стићи до плејоф-а." - рекао је након меча млади квотербек Лазар Грбовић, вођа напада Јуниорског тима Императора.

Јуниори Императора са 2 везане победе, после почетних пораза у прва 2 кола, имају скор 2-2 и са великим самопоуздањем наредног викенда у оквиру 5. кола, дочекују актуелне шампионе Јуниорске лиге Србије, екипу "Angel Warriors" из Чачка. Меч ће бити одигран у недељу, 1. новембра у 12 часова, на терену са вештачком травом у Спортском центру Чаир.

 

Пожаревац Пастуви – Ниш Императори 8:44 (2:14, 0:8, 6:8, 0:14)
Јуниорска лига Србије 2015., Група ЈУГ, 4. коло
Стадион Спортског Центра "Пресинг" у Пожаревцу. Гледалаца: око 150.

Кретање резултата:

0:8 Лазар Грбовић пас 25 јарди ка Страхињи Грујићу, Десимир Ђорђевић претварање за 2 поена.
0:14 Десимир Ђорђевић трчање 10 јарди, неуспешан ПАТ.
2:14 сејфти Пожаревац.
2:22 Страхиња Грујић трчање 1 јард, Десимир Ђорђевић претварање за 2 поена.
2:30 Десимир Ђорђевић трчање 3 јарде, Страхиња Грујић претварање за 2 поена.
8:30 Милан Томић трчање 10 јарди, неуспешан ПАТ.
8:38 Десимир Ђорђевић трчање 60 јарди, Десимир Ђорђевић претварање за 2 поена.
8:44 Лазар Грбовић пас 20 јарди ка Страхињи Грујићу, неуспешан ПАТ.


#   Ниш   Пожаревац   Императори клуб   амерички фудбал   јуниорска лига
@nisimperatori @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима