Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: "Императори" дочекују "Angel Warriors" из Чачка

rssBookmark and Share

Чачак 31.10.2015. Јужна Србија Инфо

Јуниорски тим Императора у недељу 1. новембра, игра меч 5. кола Јуниорске лиге Србије - група ЈУГ, где ће у директном дуелу са актуелним шампионом, екипом "Angel Warriors" из Чачка, одлучивати о 3. позицији на табели.

Ниш: "Императори" дочекују "Angel Warriors" из Чачка

"Иако немамо шансе за плејоф, у последњем колу Јуниорске лиге Србије ћемо са великом дозом оптимизма и великом жељом за победом, дочекати прошлогодишње шампионе "Angel Warriors" из Чачка. 

Са две победе и два пораза, борићемо се са Чачанима, који имају исти скор, за 3. победу која гарантује и 3. место на табели групе ЈУГ Јуниорске лиге Србије. Они имају јако добре играче, који су и поред тога што су обично у мањем броју на ростеру, веома чврсти и искусни са по пар сезона играња иза себе, тако да могу да одговоре захтевима тренера на више позиција у тиму. Осим тога, стил игре им је веома сличан нашем, тако да очекујемо веома занимљив дуел."

"Иако немамо шансе за плејоф, у последњем колу Јуниорске лиге Србије ћемо са великом дозом оптимизма и великом жељом за победом, дочекати прошлогодишње шампионе "Angel Warriors"  из Чачка. 

Са две победе и два пораза, борићемо се са Чачанима, који имају исти скор (2 победе и два пораза) , за 3. победу која гарантује и 3. место на табели групе ЈУГ Јуниорске лиге Србије. Они имају јако добре играче, који су и поред тога што су обично у мањем броју на ростеру, веома чврсти и искусни са по пар сезона играња иза себе, тако да могу да одговоре захтевима тренера на више позиција у тиму. Осим тога, стил игре им је веома сличан нашем, тако да очекујемо веома занимљив дуел."

- рекао је Десимир Ђорђевић, капитен Јуниорског тима Императора.

Меч ће бити одигран у недељу, 1. новембра 2015. године, на помоћном терену са вештачком травом у Спортском центру Чаир, са почетком у 12 часова


#   Чаир   утакмица   Императори клуб   амерички фудбал   Чачак   јуниорска лига  
@nisimperatori @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима