Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: "Imperatori" dočekuju "Angel Warriors" iz Čačka

rssBookmark and Share

Čačak 31.10.2015. Južna Srbija Info

Juniorski tim Imperatora u nedelju 1. novembra, igra meč 5. kola Juniorske lige Srbije - grupa JUG, gde će u direktnom duelu sa aktuelnim šampionom, ekipom "Angel Warriors" iz Čačka, odlučivati o 3. poziciji na tabeli.

Niš: "Imperatori" dočekuju "Angel Warriors" iz Čačka

"Iako nemamo šanse za plejof, u poslednjem kolu Juniorske lige Srbije ćemo sa velikom dozom optimizma i velikom željom za pobedom, dočekati prošlogodišnje šampione "Angel Warriors" iz Čačka. 

Sa dve pobede i dva poraza, borićemo se sa Čačanima, koji imaju isti skor, za 3. pobedu koja garantuje i 3. mesto na tabeli grupe JUG Juniorske lige Srbije. Oni imaju jako dobre igrače, koji su i pored toga što su obično u manjem broju na rosteru, veoma čvrsti i iskusni sa po par sezona igranja iza sebe, tako da mogu da odgovore zahtevima trenera na više pozicija u timu. Osim toga, stil igre im je veoma sličan našem, tako da očekujemo veoma zanimljiv duel."

"Iako nemamo šanse za plejof, u poslednjem kolu Juniorske lige Srbije ćemo sa velikom dozom optimizma i velikom željom za pobedom, dočekati prošlogodišnje šampione "Angel Warriors"  iz Čačka. 

Sa dve pobede i dva poraza, borićemo se sa Čačanima, koji imaju isti skor (2 pobede i dva poraza) , za 3. pobedu koja garantuje i 3. mesto na tabeli grupe JUG Juniorske lige Srbije. Oni imaju jako dobre igrače, koji su i pored toga što su obično u manjem broju na rosteru, veoma čvrsti i iskusni sa po par sezona igranja iza sebe, tako da mogu da odgovore zahtevima trenera na više pozicija u timu. Osim toga, stil igre im je veoma sličan našem, tako da očekujemo veoma zanimljiv duel."

- rekao je Desimir Đorđević, kapiten Juniorskog tima Imperatora.

Meč će biti odigran u nedelju, 1. novembra 2015. godine, na pomoćnom terenu sa veštačkom travom u Sportskom centru Čair, sa početkom u 12 časova


#   Čair   utakmica   Imperatori klub   američki fudbal   Čačak   juniorska liga  
@nisimperatori @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima