Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uz pomoć GO Medijana, lepši tereni za mali fudbal sa veštačkom travom u Brzom Brodu

rssBookmark and Share

Niš 12.06.2018. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana omogućila postavljanje veštačke trave na dotrajalom terenu za mali fudbal u Brzom Brodu. Sa građanima koji su tražili njegovo obnavljanje teren je obišao predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Uz pomoć GO Medijana, lepši tereni za mali fudbal sa veštačkom travom u Brzom Brodu

-Nastavljamo da unapređujemo kvalitet života građana u Brzom Brodu, na zahtev građana i našu inicijativu. Deca na ovom terenu i njihovi osmesi najbolje govore o tome da radimo za njihovu dobrobit, rekao je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić i dodao:

-Mislim da je saradnja sa građanima Brzog Broda primer građanske inicijative na delu i mi u opštini smo stvarno ponosni na tu saradnju.

Obnovili smo sportski teren za mali fudbal na zahtev grupe građana ovog niškog naselja, na terenu koji je bio presvučen asfaltom i koji je već bio  prilično dotrajao. Postavljena je veštačka trava, što celom parku daje poseban izgled i kvalitet, dodao je Kocić.

Teren je sastavni deo nedavno oformljenog Parka prijateljstva, a obnavljanje igrališta deo komunalnog opremanja Brzog Broda. U planu je postavljanje je još jednog letnjikovca, pešačke staze i prskalica za navodnjavanje, kao i savremenog terena za basket. 

 
 


#   Niš   Brzi Brod   teren   mali fudbal   sportski teren   Nebojša Kocić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima