Južna Srbija Info

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 5420  |  Prikazano: 31 - 40

Policija traga za “Malčanskim berberinom” - sumanja se da je oteo devojčicu iz Suvog Dola

Južna Srbija Info 25.12.2019.
Potraga za berberinom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica.

opširnije

Komentara: 0

Više od pola kilograma zlata i srebra sakriveno u žitu

Južna Srbija Info 23.12.2019.
Zlato i srebro u žitu

Carinici su u saradnji sa policijom 23. decembra 2019. godine na prelazu Gradina zaplenili preko pola kilograma zlata i srebra sakrivenog u žitu za kuvanje. Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojen „mercedes“ nemačkih registarskih oznaka kojim je ka Turskoj putovao mladi bračni par turskih državljana.

opširnije

Komentara: 0

Nestala devojčica iz Suvog Dola kraj Niša - policija intezivno traga

Južna Srbija Info 21.12.2019.
Nestala devojčica

Kako su potvrdili u PU Niš, nestanak devojčice stare 12 godina prijavljen je juče, nešto pre 7.30 ujutru, kada je krenula od kuće ka školi i od tada joj se gubi svaki trag.

opširnije

Komentara: 0

Svrljižaninu krivična prijava zbog paljenja automobila u Nišu

Južna Srbija Info 19.12.2019.
Krivična prijava zbog paljenja automobila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv pedesetogodišnjeg muškarca iz Svrljiga zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

opširnije

Komentara: 0

Pesnicama ispred pekare u ranim jutarnjim satima

Južna Srbija Info 19.12.2019.
Pesnicama ispred pekare

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetjednogodišnjeg muškarca iz okoline Merošine,zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

opširnije

Komentara: 0

Pretukao dve starije žene zbog psa u parku - za pesničenje prekršajna prijava

Južna Srbija Info 18.12.2019.
Pretukao starije žene zbog psa

Kako su potvrdili u PU Niš, policajci su pronašli muškarca (37) koji je 14. decembra na Trgu kralja Aleksandra, napao i pretukao dve starije žene 78 i 69 godina, protiv koga će biti podneta prekršajna prijava zbog vređanja, vršenja nasilja i tuče.

opširnije

Komentara: 0

Vojni padobranac zakačio električni vod pruge kod Trupala

Južna Srbija Info 17.12.2019.
Padobranac zakačio električni vod

Tokom izvođenja osnovne padobranske obuke i realizacije prvog skoka, a prilikom prizemljenja, u blizini aerodroma “Narednik-pilot Mihajlo Petrović”, danas, u Nišu, deo padobrana pripadnika Vojske Srbije zakačio je električni vod pruge, saopštili su iz Ministarstva odbrane.

opširnije

Komentara: 0

Putnica ispod grudnjaka sakrila 70.000 evra

Južna Srbija Info 17.12.2019.
Evri ispod grudnjaka

Carinici su 12. decembra 2019. godine na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 70.000 neprijavljenih evra. Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje stigao automobil „BMW“ nemačkih registarskih oznaka.

opširnije

Komentara: 0

Bujanovčanim dilovao heroin za Švajcarsku

Južna Srbija Info 16.12.2019.
Dilovanje heroina na zapad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu i policijom i tužilaštvom u Švajcarskoj, uhapsili su V. B. (1988) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

opširnije

Komentara: 0

Aktivirana eksplozivna naprava u centru Leskovca

Južna Srbija Info 16.12.2019.
Bomba u Leskovcu

Kako su potvrdili u PU Leskovac, prošle noći oko 2 sata ujutru, došlo je do eksplozije van objekta u Ulici Svetozara Markovića u blizini glavne Pošte u Leskovcu.

opširnije

Komentara: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 5420  |  Prikazano: 31 - 40