Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Blagajnik vodovoda prisvojio 1,7 miliona dinara

rssBookmark and Share

Vlasotince 13.04.2011. Dušan Kocić

Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, policija danas podnela krivičnu prijavu protiv Radomira S., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela pronevera i falsifikovanje službene isprave

Vlasotince
Vlasotince

VLASOTINCE - Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, , navodi se u današnjem saopštenju dostavljenog novinarima, policija je podnela krivičnu prijavu protiv Radomira S., blagajnika u JKP Vodovod u Vlasotincu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela pronevera i falsifikovanje službene isprave.

Daljom proverom poslovanja ovog javnog preduzeća, ustanovljeno je da postoje osnovi sumnje da je Radomir S. u toku 2009. i 2010. godine, u više navrata prisvajao novac od naplaćenih komunalnih usluga iz blagajne preduzeća, a da je priznanice koje je kao blagajnik izdavao inkasantima naplate o prijemu novca i dnevnike naplate za komunalne usluge uništio.

Iznos prisvojenog novca je preko milion i sedamsto hiljada dinara.

Policija nastavlja sa daljom proverom poslovanja ovog Javnog preduzeća i pozivgrađane da prijave eventualnih zloupotreba u naplati komunalnih usluga.

Inače, Radomir S., iz Vlasotinca, 16. marta lišen je slobode i priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu, zbog postojanja osnova sumnje da je u JKP "Vodovod" izvršio više krivičnih dela protiv službene dužnosti.

 


#   policija   Vlasotince
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima