Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Napio se, pa nožem 17 puta ubo oca u leđa: Jezivi detalji porodične tragedije u Glogovici

rssBookmark and Share

Aleksinac 10.01.2016. Telegraf, Aleksinačke vesti

Nakon zločina, polomio je izlog na seoskoj prodavnici, a zatim otišao kod komšije, gde ga je zatekla policija. Na saslušanju je priznao ubistvo tvrdeći da mu se smučio loš život, pa je za to optužio oca

Kuća Marinkovića u Glogovici, Foto Telegraf
Kuća Marinkovića u Glogovici, Foto Telegraf

Aleksandar Marinković (19) iz aleksinačkog sela Glogovica svirepo je noćas usmrtio svog oca, četrdesettrogodišnjeg Srđana. Stravična porodična tragedija dogodila se u kući Marinkovića gde je Aleksandar, bez ikakvog povoda, sa sedamnaest uboda nožem u leđa ubio oca.

Nakon zločina, polomio je izlog na seoskoj prodavnici a zatim otišao kod komšije gde ga je zatekla policija. Na saslušanju je priznao ubistvo tvrdeći da mu se smučio loš život te za to optužio oca.

Aleksandar ni u jednom trenutku nije pokazivao trunku kajanja.

- Kada sam se vratio kući, otac me je kritikovao jer sam došao kasno. Nervirao me je svojim ponašanjem, posvađali smo se, pa sam pobesneo i potegao nož - rekao je policiji  Aleksandar Marinković.

Na pitanja je odgovarao hladno i kratko, i priznao stravičan zločin.

– Rekao je da mu se sve smučilo i da je zamerio ocu što mu, kako je rekao, nije pružio ništa u životu – kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Kako su potvrdili rođaci Marinkovića, Aleksandar je sa ocem u subotu uveče bio kod prijatelja koji je slavio rođenje sina gde je pio, ali niko ne veruje da je bio toliko pijan da nije znao šta radi.

Kuća Marinkovića u Glogovici, Foto Telegraf

Srđan se pre četiri godine razveo od supruge sa kojom osim Aleksandra ima desetogodišnjeg sina dok mu je ćerka udata. Pre mesec i po dana se vratio kod oca.

U selu kažu da su živeli u oskudici jer Aleksandar nije imao posla, a otac ih je izdržavao građevinom i kopanjem grobova.

Telegraf, Aleksinačke vesti


#   Aleksinac   ubistvo   Glogovica   Srđan Marinković   Aleksandar Marinković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima