Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nestao muškarac u Prolom Banji

rssBookmark and Share

Kuršumlija 17.01.2015. Južna Srbija Info

Muškarac, čiju si inicijali D.V. (68) iz Pančeva, nestao je pre nedelju dana u svom rodnom selu, u Prolom Banji kod Kuršumlije, gde je bio na odmoru i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestao muškarac u Prolom Banji

Prpadnici policijske stanice u Kuršumliji intezivno tragaju za nestalim muškarcem.

Kuršumlijska policija je do sada pretražila kompletno područije Prolom Banje, ali od nestalog čoveka nema ni traga ni glasa, pa se potraga intezivno nastavlja.

 

Ovo je drugi nestanak u poslednjih dvadeset dana na teritoriji opštine Kuršumlije. Telo Ljubiše Agatonovića (39) koji je nestao 31. decembra, na dan dočeka Nove godine, pronađeno je potpuno smrznuto i prekriveno ledom pre pet dana. Predhodno je smrzavanja spašen Dragosije Mijajlović (85) koji je pronađen u napuštenoj školi u selu Žuč kod Kuršumlije, u fazi smrzavanja. 

Ljubiša Agatonović, bio je korisnik Centra za socijalni rad u Kuršumliji, baš kao i Dragosije Mijajlović, ali u toj službi nisu želeli da daju bilo kakve izjave povodom smrzavanja njihovih korisnika.

U međuvremenu meštani sela kuršumlijskog sela Žuč zatražili su od ministra za rad socijalna i boračka pitanja Aleksandra Vulina da preispita rad Centra za Socijalni rad u Kuršumliji.


#   Kuršumlija   policija   Prolom Banja   muškarac   potraga   nestanak   Ljubiša Agatonović   Dragosije Mijajlović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima