Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нестао мушкарац у Пролом Бањи

rssBookmark and Share

Куршумлија 17.01.2015. Јужна Србија Инфо

Мушкарац, чију си иницијали Д.В. (68) из Панчева, нестао је пре недељу дана у свом родном селу, у Пролом Бањи код Куршумлије, где је био на одмору и од тада му се губи сваки траг.

Нестао мушкарац у Пролом Бањи

Прпадници полицијске станице у Куршумлији интезивно трагају за несталим мушкарцем.

Куршумлијска полиција је до сада претражила комплетно подручије Пролом Бање, али од несталог човека нема ни трага ни гласа, па се потрага интезивно наставља.

 

Ово је други нестанак у последњих двадесет дана на територији општине Куршумлије. Тело Љубише Агатоновића (39) који је нестао 31. децембра, на дан дочека Нове године, пронађено је потпуно смрзнуто и прекривено ледом пре пет дана. Предходно је смрзавања спашен Драгосије Мијајловић (85) који је пронађен у напуштеној школи у селу Жуч код Куршумлије, у фази смрзавања. 

Љубиша Агатоновић, био је корисник Центра за социјални рад у Куршумлији, баш као и Драгосије Мијајловић, али у тој служби нису желели да дају било какве изјаве поводом смрзавања њихових корисника.

У међувремену мештани села куршумлијског села Жуч затражили су од министра за рад социјална и борачка питања Александра Вулина да преиспита рад Центра за Социјални рад у Куршумлији.


#   Куршумлија   полиција   Пролом Бања   мушкарац   потрага   нестанак   Љубиша Агатоновић   Драгосије Мијајловић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима