Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pokušao da siluje prolaznicu!

rssBookmark and Share

28.11.2012. Autor: D. K.

Tridesettrogodišnji Vlasotinčanin I. M. biciklom je prešao više od šezdeset kilometara do Niša kako bi obišao svoju prijateljicu koja živi u ovom gradu.

Pokušao da siluje prolaznicu!
Međutim, kada je stigao u Niš, više mu se dopala prolaznica koju je sreo na Bulevaru 12. februar pa se ustremio na nju i pokušao da je siluje. Ova četrdesetčetvorogodišnja Nišlijka uspela je da mu umakne zahvaljujući lukavstvu i da pozove policiju, pa je uspaljeni ljubavnik uhapšen nekoliko ulica dalje od mesta napada.

Sa krivičnom prijavom za silovanje u pokušaju priveden je istražnom sudiji Višeg suda u Nišu koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Policajci koji su uhapsili manijaka bili su zaprepašćeni kada su čuli da je I. M. satima vozio bicikl kako bi stigao do Niša.

-Kazao nam je da je iz Vlasotinca krenuo u pola tri ujutro jer je iznenada poželeo da vidi devojku sa kojom je navodno u vezi. Oko podne je stigao u Niš, gde je popio nekoliko pića kako bi se ugrejao. Kretao se Bulevarom 12. februar, gde je uočio jednu prolaznicu koja mu je očigledno zapala za oko. Zgrabio je zaprepašćenu ženu i počeo da je “vaćari”, ali se ona dosetila i počela da ga ubeđuje da je pusti. Govorila mu je – Stani, nemoj ovde, hajde da se sklonimo negde.

On joj je poverovao da će mu udovoljiti pa ju je pustio, ali je žena odmah počela da doziva u pomoć. Ljudi koji su se zatekli u okolini pojurili su manijaka, mi smo ubrzo stigli i zatekli smo ga u blizini. Čudno se ponašao, pretpostavljamo da je poprilično popio, te da je i to doprinelo pokušaju silovanja – kažu u niškoj policiji.

Upitan kako se odlučio da toliku udaljenost pređe na biciklu, delom po noći i hladnom vremenu, I. M. je policiji kazao da se obukao dobro, te da nije imao nikakvih problema da vozi šezdesetak kilometara.

Tamara Savić Cvetanović, portparol niškog Višeg suda, saopštila je da je osumnjičenom za pokušaj silovanja određen jednomesečni pritvor.

-Istražni sudija Višeg suda Tomica Trajković je saslušao osumnjičenog i odredio mu pritvor zbog posebno teških okolnosti dela i opasnosti da će uticati na neispitane svedoke, posebno na oštećenu – saopštila je sudska portparolka.


#   istražni sudija   silovanje   Tamara Savić Cvetanović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima