Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покушао да силује пролазницу!

rssBookmark and Share

28.11.2012. Autor: D. K.

Тридесеттрогодишњи Власотинчанин И. М. бициклом је прешао више од шездесет километара до Ниша како би обишао своју пријатељицу која живи у овом граду.

Покушао да силује пролазницу!
Међутим, када је стигао у Ниш, више му се допала пролазница коју је срео на Булевару 12. фебруар па се устремио на њу и покушао да је силује. Ова четрдесетчетворогодишња Нишлијка успела је да му умакне захваљујући лукавству и да позове полицију, па је успаљени љубавник ухапшен неколико улица даље од места напада.

Са кривичном пријавом за силовање у покушају приведен је истражном судији Вишег суда у Нишу који му је одредио притвор до 30 дана.

Полицајци који су ухапсили манијака били су запрепашћени када су чули да је И. М. сатима возио бицикл како би стигао до Ниша.

-Казао нам је да је из Власотинца кренуо у пола три ујутро јер је изненада пожелео да види девојку са којом је наводно у вези. Око подне је стигао у Ниш, где је попио неколико пића како би се угрејао. Кретао се Булеваром 12. фебруар, где је уочио једну пролазницу која му је очигледно запала за око. Зграбио је запрепашћену жену и почео да је “ваћари”, али се она досетила и почела да га убеђује да је пусти. Говорила му је – Стани, немој овде, хајде да се склонимо негде.

Он јој је поверовао да ће му удовољити па ју је пустио, али је жена одмах почела да дозива у помоћ. Људи који су се затекли у околини појурили су манијака, ми смо убрзо стигли и затекли смо га у близини. Чудно се понашао, претпостављамо да је поприлично попио, те да је и то допринело покушају силовања – кажу у нишкој полицији.

Упитан како се одлучио да толику удаљеност пређе на бициклу, делом по ноћи и хладном времену, И. М. је полицији казао да се обукао добро, те да није имао никаквих проблема да вози шездесетак километара.

Тамара Савић Цветановић, портпарол нишког Вишег суда, саопштила је да је осумњиченом за покушај силовања одређен једномесечни притвор.

-Истражни судија Вишег суда Томица Трајковић је саслушао осумњиченог и одредио му притвор због посебно тешких околности дела и опасности да ће утицати на неиспитане сведоке, посебно на оштећену – саопштила је судска портпаролка.


#   истражни судија   силовање   Тамара Савић Цветановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима